Αρετή Τσοχατζοπούλου: Τα δάκρυα για την αποφυλάκιση της

Μετά από 2,5 χρόνια, η Αρετή Τσοχατζοπούλου αποφυλακίστηκε. Συγκινημένη αποφυλακίστηκε. έκανε δηλώσεις έξω από τις φυλακές Θήβας όπου κρατούνταν μετά την καταδίκη της.

«Ακόμα, δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε η κ. Τσοχατζοπούλου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τη δικαιοσύνη που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα να είμαι κοντά στα παιδιά μου και να περάσω αυτά τα Χριστούγεννα, τα πρώτα μετά από δύο χρόνια, μαζί τους. Δυόμιση χρόνια στη φυλακή είναι πολλά. Είναι κάτι που σίγουρα σε στιγματίζει, αλλά θέλω τώρα αυτή τη στιγμή απλά να πάω κοντά στα παιδιά μου και όλα τα άλλα να τα παλέψω με την οικογένειά μου».

"Είναι πολλά 2,5 χρόνια στη φυλακή. Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο. Σε στιγματίζει αλλά αυτή τη στιγμή θέλω μόνο να γυρίσω στα παιδιά μου και όλα τα άλλα θα τα παλέψω με την οικογένειά μου".

"Θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου... Αισθάνομαι σαν να είμαι μια ολόκληρη ζωή στη φυλακή" απάντησε όταν τη ρώτησαν σχετικά με τη στάση που κράτησε από την αρχή της δίκης και τη δήλωσή της πως δεν θα γίνει καταδότης του πατέρα της.

"Κανένα σχόλιο" ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τη Βίκυ Σταμάτη και το γεγονός πως η αίτηση αποφυλάκισης της συζύγου του πατέρα της απορρίφθηκε.

Από την πλευρά του ο συνήγορος της κ. Τσοχατζοπούλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε πως : «Η υπόθεση εκκρεμεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Είναι ανεπίτρεπτο να γίνουν δηλώσεις για μια υπόθεση η οποία αυτή τη στιγμή διερευνάται. Το μόνο που θα ήθελα να πω εγώ, είναι πως η Αρετή Τσοχατζοπούλου βρέθηκε μπροστά σε ένα οδυνηρό δίλημμα.

Από την μία πλευρά ήταν η προσωπική της ελευθερία και από την άλλη ήταν η υποστήριξη στον γονατισμένο πατέρα της. Προτίμησε και επέλεξε ενσυνείδητα να τιμήσει τον γεννήτορα της, με κόστος την προσωπική της ελευθερία».

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε ζητήσει να αποφυλακιστεί καθώς το μικρότερο από τα τρία παιδιά της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η παρουσία της δίπλα του είναι αναγκαία.
Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους όπως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε το βίντεο :

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα