Σαντορίνη: Έκανε την επισκέπτρια για να αδειάζει το ταμείο

Η επισκέπτρια που είχε ξαφρίσει 12.000 ευρώ από τα ΕΛ.ΤΑ. Σαντορίνης αποδείχτηκε ότι ήταν φιλικό πρόσωπο υπαλλήλου του υποκαταστήματος. Η 31χρονη Ελληνίδα συνελήφθη επ' αυτοφώρω την ώρα που έβγαινε από το κτίριο όπου στεγάζεται το ταχυδρομείο έχοντας πάνω της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία είχαν νωρίτερα τοποθετήσει στα ταμεία οι αστυνομικοί.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η νεαρή επί ένα χρόνο, δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2013 έως και την περασμένη Παρασκευή, είχε αφαιρέσει τμηματικά από το ταμείο του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. ποσό που ανέρχεται σε 12.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενη επισκέψεις που πραγματοποιούσε σε φίλο της που εργαζόταν εκεί, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί τίποτα.

Το πηγαινέλα της 31χρονης φάνηκε ύποπτο σε κάποιους, οι οποίοι την προηγούμενη Πέμπτη έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία. Για την εξιχνίαση της υπόθεσης οργανώθηκε άμεσα επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, κατά τη διάρκεια της οποίας προσημειώθηκαν χρήματα, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν στο ταμείο του υποκαταστήματος. Το κτίριο τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, ώσπου το πρωί της περασμένης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στην ύποπτη τη στιγμή που έβγαινε από αυτό, όπου είχε πάει για να δει ακόμα μία φορά τον φίλο της. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της το ποσό των 300 ευρώ, τα οποία αποτελούσαν μέρος των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα