Ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησης στα ... 101 του χρόνια!

Το λέει η ψυχούλα του ενός υπεραιωνόβιου από την Ακράτα Αχαΐας, ο οποίος, παρά το πολύ περασμένο της ηλικίας του, ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησης! Στα 101 του χρόνια, ο Χ.Ρ. κάθε άλλο παρά θεωρεί ότι βρίσκεται στη δύση της ζωής του, αφού αισθάνεται το αίμα του να βράζει και είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες και καινούργια ταξίδια σε μέρη που αγαπάει, όπως η Κεφαλλονιά, από όπου κατάγεται. Τα ταξίδια αυτά βέβαια δεν τα κάνει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως ενδεχομένως οι συνομήλικοί του, αλλά με το αυτοκίνητό του!

Το δίπλωμα οδήγησης που κατέχει περισσότερα από... 80 χρόνια το ανανεώνει κάθε τριετία, όπως προβλέπει ο νόμος μετά τα 65 έτη. Ετσι και τώρα, η άδεια οδήγησης έληξε και ο 101χρονος έπρεπε να περάσει μια σειρά εξετάσεις για να ανανεωθεί ξανά. Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις από τη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή Πάτρας και ανανέωσε το δίπλωμά του για τρία επιπλέον χρόνια.

Ο υπεραιωνόβιος οδηγός από δω και στο εξής θα μπορεί να «οργώνει» νόμιμα τη χώρα κάνοντας τις εκδρομές που, όπως φαίνεται, τον ανανεώνουν και φυσικά να επισκέπτεται τα καλοκαίρια την Κεφαλλονιά, όπου έχει εξοχικό σπίτι και περνάει τις διακοπές του. Ομως μπορεί να υπερηφανεύεται και για το γεγονός ότι πήρε τα «σκήπτρα» από τον μέχρι πρότινος γηραιότερο Ευρωπαίο οδηγό, τον Βρετανό Φράνσις Μόρις, ο οποίος ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησής του στα 100 του χρόνια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα