Ρόδος: Μπήκε στο κομμωτήριο με το ... αυτοκίνητο!

Της έφυγε το τιμόνι από τα χέρια και έπειτα από ανεξέλεγκτη πορεία τελικά «πάρκαρε» το αυτοκίνητό της δίπλα στους... λουτήρες ενός κομμωτηρίου! Ο λόγος για μια νεαρή μητέρα που προκάλεσε ένα πραγματικά απίστευτο τροχαίο ατύχημα, όταν εισέβαλε με το όχημά της σε κομμωτήριο, που ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσε, στην περιοχή Κρεμαστή Ρόδου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο. Η νεαρή οδηγός για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και προτού προλάβει να το ακινητοποιήσει, εξετράπη της πορείας της, κατευθύνθηκε με ταχύτητα προς το κομμωτήριο και αφού γκρέμισε την τζαμαρία, «καρφώθηκε» με ορμή στον εσωτερικό τοίχο του καταστήματος.

Περίοικοι έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν την οδηγό και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως, εκτός από την ίδια, μέσα στο όχημα βρισκόταν και το ανήλικο παιδί της. Ευτυχώς τόσο η σοκαρισμένη μητέρα όσο και το παιδί δεν έπαθαν κάτι σοβαρό από την τρελή πορεία του οχήματος, ωστόσο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφεραν επιπόλαια τραύματα από θραύσματα τζαμιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα