Σε κατ' οίκον περιορισμό ο οδηγός του τροχαίου στην Π. Ράλλη

Στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, απολογήθηκε ο 27χρονος Αλβανός που προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων στην οδό Π. Ράλλη.

Μετά την απολογία του 27χρονου υπήρξε διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή και το θέμα παραπέμπεται στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα λάβει και την οριστική απόφαση.

Εως τότε ο 27χρονος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ θα φρουρείται. Επίσης του απαγορεύτηκε η έξοδος απο τη χώρα και του αφαιρέθηκε το διαβατήριο.

Ο 27χρονος υποστήριξε στην απολογία του οτι είναι επιληπτικός από τα 16 του χρόνια και πως έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ενώ ήταν συνεπιβάτης μηχανής. Προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από νοσοκομείο.

Το πρόβλημα που δίχασε εισαγγελέα και ανακριτή είναι οτι το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υπεβλήθη στο Τζάνειο δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το εαν είναι επιληπτικός ή όχι και θα χρειαστούν περαιτέρω νευρολογικές εξετάσεις. Μάλιστα μετά από αίτηση του ίδιου του 27χρονου του χορηγείται αντιεπιληπτική αγωγή.

Ο ίδιος πάντως για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα δήλωσε "δε θυμάμαι τίποτα καθώς είχα πάθει επιληπτική κρίση".

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα