Συνελήφθη 17χρονος υπέυθυνος σε οίκο ανοχής χωρίς άδεια!

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας 17χρονος υπεύθυνος σε οίκο ανοχής, σε βάρος του οποίου καθώς και σε βάρος της 34χρονης ιδιοκτήτριας, σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σton οίκο ανοχής, με υπεύθυνο τον προαναφερόμενο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή, ενώ είχε παραβιάσει σφράγιση, η οποία είχε τεθεί.

Στο οίκημα υπήρχε 28χρονη αλλοδαπή, η οποία δεν διέθετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προκειμένου να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα συνελήφθη η 28χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, ενώ της βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση κατ' εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή Προσώπων.

Επίσης, κατά το προηγούμενο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν ελέγχους με στόχο την αντιμετώπιση της παράνομης υπαίθριας πορνείας, κατά τους οποίους εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, 2 γυναίκες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα