Πανικός στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας! "Πάτα με, οδηγέ!"

Πανικός χθες το πρωί στον σταθμό του μετρό στη Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς ένας 35χρονος νεαρός έκανε βουτιά θανάτου στις γραμμές του συρμού και στη συνέχεια καλούσε τον οδηγό του τρένου να περάσει από πάνω του!

Ολα άρχισαν όταν ο άνδρας είδε τον συρμό να προσεγγίζει την αποβάθρα του σταθμού. Τότε αιφνιδιαστικά έκανε βουτιά στις ράγες, ενώ ταυτόχρονα ούρλιαζε: «Πάτα με, οδηγέ, πάτα με!»

Ο μηχανοδηγός του τρένου αντέδρασε ακαριαία και πρόλαβε να σταματήσει τον συρμό προτού πολτοποιήσει τον 35χρονο, ο οποίος πάντως τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς εγκλωβίστηκε κάτω από το τρένο.
Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άντρα, που είχε τις αισθήσεις του και συνέχιζε να φωνάζει: «Αφήστε με να γίνω τρομοκράτης με τους τρομοκρατικούς νόμους που ψηφίζετε!»

Μονολογούσε

Οπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς οι επιβάτες που περίμεναν στην αποβάθρα, ο νεαρός μονολογούσε συνέχεια και παράλληλα χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο του σταθμού, βρίζοντας θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό, ο νεαρός ίσως πάσχει από κάποια ψυχική νόσο, κάτι που θα διερευνήσει αρμόδιος γιατρός.

Οσον αφορά τα δρομολόγια του μετρό, λόγω του περιστατικού υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις μέχρι οι διασώστες του ΕΚΑΒ να ανασύρουν τον 35χρονο από τις ράγες και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα