Μέσα στο ίδιο του το σπίτι σκότωσαν τον 84χρονο στο Αιγάλεω

Κηλίδες αίματος και άλλα ίχνη του φριχτού εγκλήματος βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα του 85χρονου που βρέθηκε τεμαχισμένος σε κάδο απορριμάτων στο Αιγάλεω, ύστερα από πυρκαγιά, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Ο δράστης ή οι δράστες είχαν καθαρίσει με επιμέλεια το σπίτι του ηλικιωμένου και οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. χρειάστηκε να ρίξουν χημικά προκειμένου να εμφανιστούν τα σημεία στο σαλόνι όπου δολοφονήθηκε ο άτυχος ηλικιωμένος και στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου έγινε ο τεμαχισμός του. Επίσης είχαν κόψει τις παλάμες του θύματος και τις εξαφάνισαν, αλλά εκτός από το πρακτικό του θέματος, δηλαδή τη δυσκολία της αναγνώρισης του άτυχου άντρα, οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν και τη σημειολογική σημασία αυτής της ενέργειας. «Ισως είναι ένα είδος τιμωρίας η κοπή των χεριών, κάτι είχε ακουμπήσει ή είχε πάρει το θύμα, κάτι απαγορευμένο» λέει στην άνθρωπος που γνωρίζει την πορεία των ερευνών.

Εξετάζεται λοιπόν από τους αστυνομικούς το ενδεχόμενο ο ακρωτηριασμός των χεριών από τους καρπούς να είναι ένας είδος τιμωρίας για κάποια πράξη του 85χρονου. Πάντως δεν αποκλείεται το έγκλημα να είχε ερωτικά κίνητρα, ενώ διερευνάται και κάθε άλλο ενδεχόμενο, πλην της ληστείας που ήδη έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα