Κατέληξε ο άντρας που λιποθύμησε στην ουρά τράπεζας για τον ΕΝΦΙΑ

Κατέληξε τελικά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο άντρας που λιποθύμησε περιμένoντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Λαμπράκη, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άτυχος άντρας λιποθύμησε λίγο μετά τις 11.00 ενώ περίμενε έξω από την τράπεζα, μαζί με δεκάδες άλλους φορολογούμενους. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που όμως δεν μπορούσε να σταματήσει, λόγω των πολλών παρκαρισμένων αυτοκινήτων στην περιοχή...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο άντρας έπαθε ανακοπή καρδιάς. «Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης (επί 40 λεπτά) ο άνθρωπος κατέληξε», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.

Όπως δήλωσε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, οι διασώστες προσπάθησαν να κάνουν στον άτυχο 70χρονο καρδιοαναπνευστική ανάνηψη μπροστά από την τράπεζα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, μη θέλοντας να ρισκάρουν άλλο, αποφάσισαν τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Παπανικολάου» όπου συνέχισαν την ανάνηψη. Μάλιστα όπως δήλωσε η κυρία Ματσικούδη, οι διασώστες συνέχισαν την ανάνηψη στον άτυχο ηλικιωμένο και στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Η διευθύντρια του ΕΚΕΠΥ, Τζίνα Λεπτοκαρύδου τόνισε στο NewsIt, πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο έκαναν στον 70χρονο κάρπα και στη συνέχεια τον μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Όπως μας είπε η κυρία Λεπτοκαρύδου ''ο 70χρονος έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε στην τράπεζα και κατέρρευσε χωρίς να έχει προηγηθεί καυγάς ή κάποια αντιπαράθεση στην τράπεζα''.

Σημειώνεται ότι ο 70χρονος δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα