Αλεξανδρούπολη: Κατασχέθηκαν δύο τόνοι ακατάλληλα όστρακα

Ακατάλληλα όστρακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα  κατασχέθηκαν δύο τόνοι. Κατόπιν αξιοποίησης σχετικώνπληροφοριών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή «Μάκρη», σε φορτηγό, διαπιστώθηκε ότι ο 67χρονος οδηγός του οχήματος και ο 37χρονος συνοδηγός, μετέφεραν ποσότητα οστράκων με σκοπό την πώληση, χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και συνοδευτικά έγγραφα.

Το όχημα οδηγήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 47 σάκους οστράκων του είδους «Τελλίνα», 1.298 κιλών, μικρότερα του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και 47 σάκους οστράκων του είδους «Αχιβάδα», συνολικού βάρους 781 κιλών, εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος, περί τα 510 κιλά, διαστάσεων μικρότερων του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους, επίσης ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθησαν ο 67χρονος και ο 37χρονος, ενώ κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες οστράκων καθώς και το όχημα.

Με πληροφορίες από το komotinipress.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα