Ηράκλειο: Θρίλερ με την εξαφάνιση 58χρονης στο αεροδρόμιο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της εξαφάνισης μίας 58χρονης Πολωνής, που θα ταξίδευε αεροπορικώς από το Ηράκλειο, με προορισμό την χώρα της, ωστόσο τα ίχνη της χάθηκαν.

Η Danuta Kawa είχε βρεθεί για ένα μήνα στην Αθήνα, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της, προσέχοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Όταν έπρεπε να επιστρέψει πλέον στην Πολωνία, η 58χρονη αποφάσισε να ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ από το Ηράκλειο.

Η αγνοούμενη μετέβη με πλοίο στην Κρήτη, συνοδευόμενη από οικογενειακό φίλο, με τον οποίο και κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ωστόσο στο αεροδιάδρομο, ο φίλος της 58χρονης αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε την τουαλέτα. Κατά την επιστροφή του ανακάλυψε ότι η γυναίκα είχε εξαφανιστεί.

Η Danuta Kawa δεν είχε μαζί της ούτε την κάρτα επιβίβασης, ούτε χρήματα, τα οποία είχε στην κατοχή του ο συνοδός της. Έφυγε μόνο μ’ ένα σακβουαγιάζ.

Η κόρη της, Ανέτα, έφυγε το ίδιο βράδυ για την Πολωνία και από το αεροδρόμιο τής επιβεβαίωσαν ότι ήταν αδύνατο να έχει ταξιδέψει η μητέρα της, η οποία σημειωτέον δεν είχε μπει άλλη φορά σε αεροπλάνο.

Έκτοτε ξεκίνησε ο μαραθώνιος της κόρης τής αγνοούμενης, αλλά και του νεαρού συνοδού της και οικογενειακού φίλου που την πήγε στο αεροδρόμιο.

Οι δύο τους έχουν ξεκινήσει ένα «σαφάρι» για την ανεύρεση της γυναίκας. Ένα σαφάρι που δεν περιορίζεται μόνο στα δύο αεροδρόμια, αλλά ακόμα στην Ομόνοια, σε πρεσβείες, νοσοκομεία και όπου αλλού μπορεί να εντοπιστεί.

Όπως δήλωσε η κόρη της αγνοούμενης στην εφημερίδα «Πατρίς», ζήτησε από την αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου να ελεγχθεί το βίντεο της επιβίβασης των επιβατών στη συγκεκριμένη πτήση, ωστόσο, οι Αρχές της απάντησαν ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η κόρη της εξαφανισθείσας απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τη μητέρα της να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 6941488748 ή στο τηλέφωνο του Αρτούρο Κέσλερ 6907470194.

Ηράκλειο: Περίεργη υπόθεση εξαφάνισης 58χρονης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα