Οικονομικά τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας στη Μάνη;

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του διπλού φρικτού εγκλήματος που έγινε τα ξημερώματα της  λίγο έξω από την Καρδαμύλη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Τις τελευταίες ώρες, άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές ατόμων που πιθανώς σχετίζονται με την δολοφονία των δύο νέων.

Παράλληλα, υπάρχουν ήδη και κάποιες εκτιμήσεις σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου οπλίτη Γιάννη Κομμάτη.

Οι προσαγωγές και οι ύποπτοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, έχουν προσαχθεί συνολικά 18 άτομα και υπάρχουν βάσιμες υποψίες για τέσσερις από αυτούς, που συμμετείχαν στο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση, για τους οποίους πιστεύεται πως σκότωσαν τους δύο νέους, ενώ ύποπτοι είναι άλλοι δύο οι οποίοι εκτιμάται πως βοήθησαν τους δράστες να πετάξουν τα πτώματα στην χαράδρα.

Τα κίνητρα του εγκλήματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται το εδνεχόμενο κίνητρο της δολοφονίας να είναι η παράνομη εισαγωγή και πώληση σκευασμάτων διατροφής και αναβολικών ουσιών.

Ποιος ήταν ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος


Ο 26χρονος ήταν σύμβουλος διατροφής και άσκησης με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία της Ηλείας.

Σύμφωνα με το προφίλ του στο facebook ζούσε στον Πειραιά.

Αγαπούσε την άσκηση και το bodybuilding.

Ποιος ήταν ο 25χρονος οπλίτης Γιάννης Κομμάτης

Γεννήθηκε στη Σάμο και ζούσε στο Κοκκάρι.

Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο ΤΕΕ Σάμου αλλά τον κέρδισε ο στρατός. Ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα