Βρέθηκε στην Καλαμάτα η μηχανή των νεαρών που δολοφονήθηκαν

Συνεχείς είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας με.... μαφιόζικα χαρακτηριστικά δύο νεαρών φίλων στη Μεσσηνιακή Μάνη και σε εξέλιξη βρίσκονται προσαγωγές υπόπτων για την υπόθεση. Νωρίς το απόγευμα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την μοτοσυκλέτα με την οποία τα δύο θύματα έφυγαν από το μπαρ στην Καλαμάτα για να πάνε στο μοιραίο ραντεβού. Η μοτοσυκλέτα σύμφωνα με πληροφορίες του newpost βρέθηκε στην Καλαμάτα και μάλιστα σε κεντρικό σημείο.

Ο τόπος του εγκλήματος δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη καθώς οι εκτιμήσεις των αστυνομικών αναφέρουν ότι η δολοφονία με κυνηγετικό όπλο έγινε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες άφησαν τα πτώματα σε γκρεμό στην αγροτική περιοχή στον Κάμπο της Μάνης Μεσσηνίας. Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν τα θύματα από το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων, ενώ από την άρση απορρήτου αναμένεται να χυθεί φως σε πτυχές της υπόθεσης.

Αν και τα αποτελέσματα της πλήρους ιατροδικαστικής εξέτασης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν με καραμπίνα από κοντινή απόσταση, ενώ αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή όχι προηγήθηκε ξυλοδαρμός. Ωστόσο, το γεγονός ότι στις έρευνες συμμετέχει και ομάδα από την Αθήνα από το Τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ δείχνει ότι η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι ύποπτοι για τη δολοφονία να έχουν σχέση με κυκλώματα εκβιαστών που δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Η μηχανή του ενός θύματος, Κωνσταντίνου Σγούρου, πάντως με την οποία οι δύο φίλοι έφυγαν για βόλτα δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, ενώ οι νεαροί ειδοποίησαν συγγενικά τους πρόσωπα νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης ότι πάνε για μια δουλειά στην Καλαμάτα, όπου ήδη βρίσκονταν για διασκέδαση, και θα αργήσουν.

Ωστόσο, η ώρα πέρασε και συγγενής του ενός θύματος δήλωσε την εξαφάνιση των δύο ανδρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο Κωνσταντίνος Σγούρος και ο Γιάννης Κομμάτης έπεσαν θύματα ενός... ραντεβού θανατού.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια Καλαμάτας.
Λάτρευαν τη γυμναστική και τα αυτοκίνητα

Ο Κωνσταντίνος Σγούρος όπως φαίνεται και από το προφίλ του στο Facebook λάμβανε μέρος και σε διαγωνισμούς bodybuilding ενώ είχε στο σώμα του πλήθος τατουάζ. Εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής και έμενε στον Πειραιά. Ο Γιάννης Κομμάτης ήταν οπλίτης του Στρατού και καταγόταν από την Σάμο. Οι δύο φίλοι μοιράζονταν την ίδια αγάπη για τα αυτοκίνητα και τη γυμναστική.

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα