Ρόδος: Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως βιαστής με τη... yoga

Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 42χρονος Ροδίτης, πατέρας δύο παιδιών, που κατηγορείται για τον βιασμό, μιας 36χρονης Αμερικανίδας, την οποία φιλοξενούσε, με αντάλλαγμα να μάθει στα παιδιά του αγγλικά.

O κατηγορούμενος αρνήθηκε και την Δευτέρα κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και μάλιστα τόνισε ότι στο σπίτι, όπου έλαβε χώρα ο υποτιθέμενος βιασμός, δεν υπάρχουν πόρτες, παρά μόνο μετακινούμενα παραβάν και ως εκ τούτου, σε ένα χώρο που διαμένουν τα δύο παιδιά του και η μητέρα του θα ήταν εξαιρετικά περίεργο να επιχειρήσει βιασμό.

Δέχεται συγκεκριμένα ότι έκαναν έρωτα το βράδυ της 24ης Ιουλίου, αλλά υποστήριξε ότι αυτό έγινε με τη θέλησή της και ότι του είπε μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει προφύλαξη.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι είχαν πάει μαζί στη θάλασσα, είχε γνωρίσει την οικογένειά του και αναπτύχθηκε μια οικεία σχέση μεταξύ τους.

Ο κατηγορούμενος είπε ότι στην 36χρονη άρεσαν οι δραστηριότητες της οικογένειάς του, αφού της έμαθε να ζυμώνει ψωμί, να φυτεύει σπόρους και όπως είπε, δεν μπορεί να γνωρίζει τι ήταν εκείνο που την οδήγησε να τον καταγγείλει χωρίς να υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια απέναντί του.

Μάλιστα όταν έφυγε από το σπίτι του προσπάθησε να την εντοπίσει στο τηλέφωνο και της έστειλε και sms.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τρίτη, έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση η φερόμενη ως θύμα κι επανέλαβε τους προανακριτικούς της ισχυρισμούς, περιγράφοντας με λεπτομέρεια τους χώρους του σπιτιού. Τόνισε ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη και δέχτηκε ότι δεν άσκησε βία σε βάρος της.

H 36χρονη υποστήριξε ότι πήγε στη Ρόδο στις 23 Ιουλίου 2014 για διακοπές και είχε κανονίσει μέσω της ιστοσελίδας να μείνει στην οικία του 42 χρονου, χωρίς πληρωμή, προσφέροντας εργασία. Ο 42χρονος, όπως είπε, αφού την παρέλαβε από το αεροδρόμιο την μετέφερε στο σπίτι του, της γνώρισε τη μητέρα του και τα παιδιά του και την ενημέρωσε επίσης ότι είναι δάσκαλος της yoga και του διαλογισμού.

Το βράδυ της 24ης Ιουλίου 2014, όπως περιέγραψε, ενώ ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο την φώναξε στο δωμάτιο του και της πρότεινε να κάνουν μάθημα επικοινωνίας.
Όπως περιέγραψε, κάθισαν στο πάτωμα, με ένα κερί αναμμένο και έκαναν ασκήσεις εκπνοής – εισπνοής.

Σε κάποια στιγμή και στα πλαίσια του διαλογισμού, φέρεται να την έπιασε από πίσω και να την έσφιξε στο διάφραγμα με αποτέλεσμα να αισθανθεί ζαλάδα και να πέσει κάτω.

Εκείνη ξάπλωσε τότε στο πάτωμα, και όπως ισχυρίζεται, αυτό επαναλήφθηκε πέντε φορές, ενώ την τελευταία φορά, όπως περιέγραψε, ήταν αδύναμη, είδε ότι είχε αφαιρέσει τα ρούχα της και της είπε ότι ήθελε να μετρήσει τον σφυγμό της.

Αρχισε, όπως υποστηρίζει, να της λέει διάφορα λόγια, ζητώντας της να αφήσει το μυαλό της ελεύθερο και μετά ήλθε σε επαφή μαζί της. Η ίδια, όπως είπε, δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Όταν ολοκλήρωσε, την σκέπασε με ένα σεντόνι και την μετέφερε στο δωμάτιό της. Όταν συνήλθε μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε, περιπλανήθηκε, βρήκε ένα δωμάτιο να μείνει με τη βοήθεια κάποιου περαστικού και ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.


Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα