Δύο νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα στη Σπάρτη. Τα πρώτα πλάνα

Τραγωδία με ιδιωτικό αεροσκάφος εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί του Σάββατου στο αεροδρόμιο Σπάρτης.

Ένα ιδιωτικό υπερελαφρό αμφίβιο αεροσκάφος Ι-Α651, κατέπεσε έξω από το κλειστό αεροδρόμιο Σπάρτης στο Πυρί Λακωνίας, πιθανότατα από ανθρώπινο λάθος, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τα δύο μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με το Report24 το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σπάρτης. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια απογείωσης από το αεροδρόμιο στο Πυρί Λακωνίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αεροσκάφος συνετρίβη περίπου 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου. Σύμφωνα με το επαρχιακό ειδησεογραφικό μέσο, τόσο ο κυβερνήτης, όσο και ο συγκυβερνήτης ήταν έμπειροι χειριστές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας άτυχος άνδρας ήταν ηλικίας 52 ετών και ο άλλος περίπου 35 ετών. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Σε επικοινωνία του Newsbomb.gr με το νοσοκομείο, τα δύο μέλη του πληρώματος είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους, πριν διακομισθούν στο νοσοκομείο.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Αερολέσχης Σπάρτης και διενεργούνται έρευνες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πηγές: newsbomb.gr , report24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα