Η Μαγνησία αποχαιρέτησε τα τρία αδικοχαμένα παιδιά

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού, παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκε προχθές το απόγευμα η κηδεία των τριών νέων που έχασαν τη ζωή τους στο φοβερό τροχαίο στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Με τα μάτια πλημμυρισμένα από δάκρυα, οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου Φίλιππου Καπανιάρη είπαν το τελευταίο «αντίο» στο αδικοχαμένο παιδί, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου. Το μοναχοπαίδι της οικογένειας του Κωνσταντίνου και της Συραγώς Καπανιάρη, το οποίο αγάπησαν όσο τίποτε άλλο από την πρώτη στιγμή που το έσφιξαν στην αγκαλιά τους έπειτα από υιοθεσία, έφυγε για το ταξίδι χωρίς γυρισμό, «σκίζοντας» από τον πόνο τις καρδιές των γονιών του!

Η εκκλησία σείστηκε από τα γοερά κλάματα των γονιών αλλά και τον θρήνο των φίλων και συγγενών που παρακαλούσαν όλα να είναι ένας εφιάλτης και ο Φίλιππός τους να είναι στη ζωή. «Γιατί;» ρωτούσαν όλοι, δίχως όμως να παίρνουν απάντηση... Λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, ο ουρανός σκοτείνιασε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, όπως και οι ψυχές όλων όσοι πήγαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Στεφανοβίκειου, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στις δύο άτυχες αδερφές, κόρες του Κώστα και της Αθηνάς Κουτσιαρή.

«Καλό ταξίδι, Ιωάννα, καλό ταξίδι, Κατερίνα» φώναξε δυνατά ένας φίλος τους μέσα στα δυνατά χειροκροτήματα του κόσμου που υπήρχε μέσα κι έξω από την εκκλησία. Οι τραγικοί γονείς της 18χρονης Ιωάννας και της 21χρονης Κατερίνας συνόδευσαν υποβασταζόμενοι τα παιδιά τους στην τελευταία τους κατοικία, καθώς ο πόνος που βίωναν «διέλυσε» τις ψυχές και τα σώματά τους...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα