Αλεξανδρούπολη: Εκτέλεσε το σκυλί μπροστά στο παιδί του

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας από το χωριό Κίρκη στην Αλεξανδρούπολη, εκτέλεσε με καραμπίνα το περασμένο Σάββατο ένα αδέσποτο σκυλί μπροστά στο παιδί του.

 

Την καταγγελία αυτή κατέθεσε και στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης αλλά και σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό  κάτοικος του χωριού, που φρόντιζε τον καφέ σκύλο, τον Άρη, την μασκότ της περιοχής, όπως είπε.

 

Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, το παιδί του δράστη είχε βγει για βόλτα με τον σκύλο του, όταν τα δύο σκυλιά συναντήθηκαν και άρχισαν να γαβγίζουν! Τότε ο 11χρονος έβαλε τις φωνές.

 

Ο πατέρας του τον άκουσε, πήγε στο σημείο με μια καραμπίνα και ενώπιον του 11χρονου γιου του, εκτέλεσε τον σκύλο εν ψυχρώ.

 

Τι και αν ο μικρός του είχε πει προηγουμένως ότι «ο Άρης δεν έκανε τίποτα απλά φοβήθηκα και φώναξα» εκείνος προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

 

Ο κ. Νικολαΐδης κατέθεσε στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 22 Ιουλίου ό,τι γνώριζε, όμως η δική του κατάθεση δεν έχει κανένα αποτέλεσμα – για την δίωξη του δράστη και τον σχηματισμό δικογραφίας – αν δεν καταθέσουν οι αυτόπτες μάρτυρες.

 

Ο κ. Νικολαΐδης εξήγησε ότι το πτώμα του ζώου εξαφανίστηκε και κανείς από τους συγχωριανούς του που είδαν τι συνέβη δεν δέχεται να καταθέσει στην Αστυνομία. Αντιθέτως τον κατηγορούν ότι διαβάλλει τον τόπο τους ή αρνούνται ότι του είπαν αυτό που έγινε εκεί.

 

Πηγή : zoosos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα