Βρέθηκε άλλος ένας τόνος ηρωίνης σε αποθήκη στο Κορωπί

Το κουβάρι φαίνεται να ξετυλίγεται για τα καλά μετά τις συντονισμένες επιχειρήσεις που έκαναν οι άνδρες του λιμενικού μαζί με τους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας για την εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών!

Tο βράδυ του Σαββάτου ακόμα ένας τόνος ηρωίνης βρέθηκε σε αποθήκη στο Κορωπί Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή Λαμπρικά μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης, που σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέονται με τον εντοπισμό πριν περίπου δέκα ημέρες πάνω του ενός τόνου ηρωίνης σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί και στη βίλα της Φιλοθέης, για την οποία έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα μεταξύ των οποίων ένας 40χρονος εφοπλιστής και ένα Αλβανός υπήκοος.

Όλα τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρίσκονταν εδώ και καιρό στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και παρακολουθείτο από τις διωκτικές αρχές.

Το συγκεκριμένο πλοίο μπλοκαρίστηκε το βράδυ του Σαββάτου και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι από την περασμένη Πέμπτη το λιμενικό μαζί με άνδρες του ΣΔΟΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών ερευνούσαν μία σειρά αποθηκών στο Κορωπί.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται δύο Έλληνες, μία γυναίκα που εμφανίζεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και ένας άνδρας.

Πηγές αναφέρουν, ότι τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί εδώ και καιρό με το δεξαμενόπλοιο «NOOR -1» σημαίας Τόγκο στην Ελευσίνα και από εκεί με ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό όχημα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στην έπαυλη στη Φιλοθέη.

Ο ένας από τους σημερινούς συλληφθέντες, που είναι Έλληνας, φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στην έπαυλη στη Φιλοθέη και ήταν υπό διαρκή παρακολούθηση εδώ και καιρό από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Οι άλλοι 12 συλληφθέντες στην πλειονότητά τους είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 10 από αυτούς αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου.

Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά και αναμένεται πιθανότατα την Δευτέρα να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα