Η 7χρονη Μαρία είναι μια μικρή ηρωΐδα ζωής

Η ιστορία της μικρής Μαρίας, είχε αγγίξει τις καρδιές όλων μας, όταν πριν από 5 χρόνια σε ηλικία 7 ετών ορφανή από μάνα και με έναν πατέρα να απουσιάζει, φρόντιζε την άρρωστη γιαγιά της. Απέδειξε από νωρίς πως είναι μια ηρωίδα!

Η μικρούλα, έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού, σιδέρωμα, συμμάζεμα, μαγείρεμα, σκούπισμα και παράλληλα πρόσεχε και την άρρωστη ηλικιωμένη γιαγιούλα της!

Η ιστορία που είχε προβληθεί από εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε συγκινήσει τον κόσμο που είχε προσφέρει από το υστέρημά του, έτσι ώστε η μικρή Μαρία να ζει σε ένα όμορφο σπίτι.

Σήμερα, η μικρή Μαρία είναι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων σε όσους τη βοήθησαν να αγοράσει το σπίτι όπου έχει «στεγάσει» τα όνειρά της.

Είναι 13 ετών, πηγαίνει στην α γυμνασίου και είναι πολύ καλή στα μαθήματά της! Έχοντας ιδιαίτερη κλίση στη μουσική, η Μαρία παίζει βιολί και ονειρεύεται να γίνει καθηγήτρια καλλιτεχνικών.

Όπως λέει «Η ζωή μας έχει γίνει καλύτερη και σας ευχαριστώ όλους...»

Η Μαρία έχασε την 23χρονη μητέρα της όταν ήταν 4 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Μετά το θάνατο της μητέρας της, η άπορη γιαγιά της, είναι η μοναδική που είχε δίπλα της. Την φρόντισε σαν να είναι μεγάλο κορίτσι και η μεταξύ τους αγάπη συγκινεί.

Πηγή: εκπομπή Μίλα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα