Απεργιακή είναι η εβδομάδα που ξεκινά

Απεργιακή είναι η εβδομάδα που ξεκινά αύριο, κατά την οποία αναμένονται επίσης αρκετά  προβλήματα στις μετακινήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη , λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.      

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00. Ως εκ τούτου  θα ματαιωθούν τα πρωινά σιδηροδρομικά δρομολόγια, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Προαστιακού μεταξύ Δουκίσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου.

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου διοργανώνουν 24ωρη πανεργατική η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με κεντρικά αιτήματα "θέσεις εργασίας για όλους, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και δημοκρατικά δικαιώματα". Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως, ενώ δική του συγκέντρωση διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10.30 π.μ.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν  από τις 09:00 έως τις 21:00, ενώ   Μετρό,  Τραμ και  Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα λειτουργήσουν κανονικά ολόκληρη την ημέρα. Την ίδια ημέρα όμως οι  εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Στην απεργία συμμετέχουν οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι στους Δήμους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα