Iλιον: Στραγγάλισε τη μητέρα του με καλώδιο μπαλαντέζας

Στραγγάλισε τη μητέρα του με καλώδιο μπαλαντέζας και στη συνέχεια αναστάτωσε το διαμέρισμα για να σκηνοθετήσει ληστεία, ώστε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές. Μάλιστα, δεν δίστασε να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο στην Αστυνομία για να καταγγείλει τη δολοφονία! Ο λόγος για έναν 36χρονο μητροκτόνο ο οποίος «έσπασε»  χθες τα ξημερώματα στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησε το έγκλημά του με δάκρυα στα μάτια.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση, το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου ο 36χρονος επισκέφτηκε τη μητέρα του στο διαμέρισμά της, στην οδό Εκάβης, στο Ιλιον. Εκεί η 61χρονη άρχισε να του ασκεί έντονη κριτική για τον τρόπο ζωής του αλλά και τις σχέσεις του, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν και ο 36χρονος να αρπάξει το καλώδιο μιας μπαλαντέζας, να το τυλίξει γύρω από τον λαιμό της και να τη στραγγαλίσει.

Στη συνέχεια -με τερατώδη ψυχραιμία- σκούπισε το καλώδιο ώστε να εξαφανίσει τα αποτυπώματά του και έστησε μέσα στο σπίτι σκηνικό ληστείας. Επειτα τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, τους οποίους ενημέρωσε κλαίγοντας με λυγμούς πως βρήκε νεκρή τη μητέρα του στο σπίτι της.

Στο αρχικό στάδιο των ερευνών το κόλπο του μητροκτόνου φάνηκε να πιάνει, καθώς οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών πίστεψαν ότι έχουν να κάνουν με κλασική περίπτωση ανθρωποκτονίας από ληστές. Ομως, όσο προχωρούσε η έρευνα τα στοιχεία έδειχναν διαφορετικά πράγματα, ενώ ο 36χρονος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις.

Τελικά, αφού είχαν στα χέρια τους ενδείξεις για την ενοχή του, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια το βράδυ της Πέμπτης και τον ανέκριναν, με αποτέλεσμα να «σπάσει» και να ομολογήσει το έγκλημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η 61χρονη μητέρα έπασχε από σοβαρή μορφή κατάθλιψης, όπως και ο 36χρονος γιος της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα