Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Παύλου Φύσσα

Βαρύ είναι το κλίμα στο νεκροταφείο, πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα στο Σχιστό για να πει το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του 45χρονου το βράδυ της Τρίτης στο Κερατσίνι.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική, ενώ συγγενείς παρακάλεσαν δημοσιογράφους και κάμερες να μείνουν έξω από το κοιμητήριο.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία φώναζε είναι άδικο, είναι άδικο... δίπλα της ο πατέρας προσπαθεί να την συγκρατήσει. Κοντά τους βρίσκεται μία νεαρή, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η κοπέλα του θύματος.

Χιλιάδες άτομα συνόδευσαν τον Παύλο στην τελευταία του κατοικία και τον αποχαιρέτησαν με τραγούδια και χειροκροτήματα. Συνόδεψαν τον 34χρονο στην τελευταία του κατοικία, φωνάζοντας «αθάνατος» και συνθήματα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, όπως «ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα» και «το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει».

Κάποιοι που αυτούς που βρέθηκαν στο νεκροταφείο φώναξαν και συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής ενώ η οργή είναι το συναίσθημα που επικρατεί.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με μαρτυρία ενός φίλου του, το τελευταίο τραγούδι που είχε γράψει ο Παύλος Φύσσας, ήταν αφιερωμένο στην Άνγκελα Μέρκελ.

Η οικογένεια του θύματος, αντί για κατάθεση στεφανιών, θέλησε να δοθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην κηδεία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα