Απεγκλωβισμός 13χρονου που έπεσε σε σπηλιά στο Αττικό Άλσος

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9:30 το πρωί επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός 13χρονου μαθητή της δευτέρας γυμνασίου, από σπηλιά, στο Αττικό Άλσος.

Στο σημείο βρίσκονται 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν δυστυχώς ότι είναι αδύνατο για τους ίδιους να πλησιάσουν το παιδί με ασφάλεια και έτσι κλήθηκε ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να προσεγγίσει το παιδί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί προσπάθησε να πιάσει τη σχολική του τσάντα που έπεσε στη σπηλιά, με αποτέλεσμα να πέσει και το ίδιο και να εγκλωβιστεί σε βάθος περίπου 18 μέτρων.

Το παιδί βρέθηκε εκεί με τους συμμαθητές τους, αφού στο σχολείο είχαν απεργία και πήγαν να για βόλτα στο Άλσος.

Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό και οι πυροσβέστες οι οποίοι επικοινωνούν με τον μαθητή. Κατεβαίνουν με σκοινιά στη σπηλιά, η οποία βρίσκεται από την πλευρά του Πολυγώνου, για να το απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveU το παιδί πιθανότατα να έχει σπάσει το πόδι του γιατί λέει ότι πονάει πολύ το πόδι του. Πριν από λίγο κατέβηκαν τρεις πυροσβέστες, έδωσαν οξυγόνο στο παιδί για να μην πανικοβάλλεται και έχει κατέβει φορείο για την ασφαλή μεταφορά του παιδιού. Στο σημείο επίσης βρίσκονται και οι γονείς του  παιδιού.

Το παιδί είναι δεμένο στο φορείο αλλά η επιχείρηση ανέλκυσης γίνεται σιγά - σιγά προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 13χρουνου αγοριού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα