Γιάννενα: Έχασαν και τον δεύτερο γιο τους σε τροχαίο

Στα μαύρα έχουν ντυθεί ο Λούρος Πρέβεζας και η Φιλοθέη Άρτας που από το πρωί θρηνούν τον άδικο χαμό δύο νέων παιδιών.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ένας 18χρονος από το Λούρο, ο οδηγός του ΙΧ και ένας 23χρονος από τη Φιλοθέη της Άρτας συνοδηγός στο ίδιο όχημα, είναι οι νεκροί του τροχαίου δυστυχήματος, που έγινε στο Τέροβο.

Η οικογένεια του 18χρονου ζει τραγικές στιγμές καθώς πριν από έναν περίπου χρόνο χάθηκε σε τροχαίο ο αδελφός του, ενώ παλιότερα είχε θρηνήσει τον χαμό του πρώτου του ξαδέλφου, που ήταν επίσης θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Από το πρωί εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Ανάλογη η κατάσταση και στη Φιλοθέη Άρτας, εκεί όπου ζούσε ο 23χρονος.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου οι δύο από τους τραυματίες ενώ ο τρίτος που είναι σοβαρά νοσηλεύεται στο Χατζηκώστα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας «στο 31ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων (Τέροβο), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας 23χρονος, συγκρούστηκε αρχικά με ένα αντίθετα κινούμενο Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος και στη συνέχεια με άλλο Ι.Χ.Φ. με οδηγό έναν 30χρονο ημεδαπό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και συνοδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των φορτηγών και ένας 23χρονος, που επέβαινε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Για το δυστύχημα προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα