Τραγική ειρωνία, ο 11χρονος είναι ορφανός από πατέρα

Συγκλονισμένη η 36χρονη μητέρα του 11χρονου Νικήτα, δεν μπορεί να πιστέψει πως οι διακοπές στην Κρήτη κατέληξαν σε εφιάλτη. Το παιδί κινδυνεύει να μείνει παράλυτο, μετά από την άγρια επίθεση που δέχθηκε με 20 μαχαιριές από τον 20 Ολλανδό. Τραγική ειρωνία, το παιδί είναι ορφανό από πατέρα. Συγκλονισμένη όλη Ελλάδα αλλά και η Ρωσία.

Σύμφωνα με το newsit τα χτυπήματα της μοίρας για την οικογένεια του 11χρονου Νικήτα δεν έχουν τελειωμό. Το μικρό παιδί από τη Μόσχα έχασε τον πατέρα του πριν λίγα χρόνια. Από τότε η μητέρα του Εκατερίνα, έκανε τα πάντα για είναι και μάνα και πατέρας για τον γιο της. Φέτος του είχε υποσχεθεί πως θα έρθουν διακοπές στην ηλιόλουστη Ελλάδα. Στις 5 Μαϊου έφτασαν στη χώρα μας και κατέλυσαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Ανισαρά της Χερσονήσου στην Κρήτη. Θα επέστρεφαν στο σπίτι τους στη Μόσχα στις 18 Μαϊου.

Ομως οι διακοπές κατέληξαν σε εφιάλτη καθώς ο 11χρονος μαχαιρώθηκε άγρια από τον Ολλανδό κλόουν που εργαζόταν στο ξενοδοχείο που διέμενε ο μικρός Νικήτα με τη μητέρα του. Οι 20 μαχαιριές που κατάφερε στον 11χρονο ο Ολλανδός κλόουν έπληξαν τον νωτιαιο μυελό του παιδιού με αποτέλεσμα ο Νικήτα να κινδυνεύει να μείνει παράλυτος. Ο μικρός Ρώσος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

Τραγική φιγούρα η μάνα του Νικήτα, η 36χρονη Εκατερίνα, δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το προσκέφαλο του παιδιού της. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που συνέβη. Το χειρότερο είναι πως ανεβαίνει μόνη της αυτόν τον γογολθά καθώς πριν λίγα χρόνια έχασε τον άντρα της, τον Αλεκσέϊ. Εχει βέβαια δίπλα την όλη την Ελλάδα και όλη τη Ρωσία που προσεύχονται για τον μικρό Νικήτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα