Ο δολοφόνος της Ζωής Δαλακλίδου μιλά για την πράξη του

Αποστροφή προκαλεί το προφίλ που είχε στο Facebook ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη. Ο Χρήστος Παπάζογλου, ο οποίος πέρασε  το κατώφλι των φυλακών Γρεβενών κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό, ληστεία και εμπρησμό, είχε ως εικόνα-προφίλ την ταμπέλα από το μικρό χωριό Γαμισιανά Τρικάλων, με το σχόλιο: «Το χωριό μου. Οποιος πάει, τον...»

Ο 27χρονος φονιάς, ο οποίος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού εις βάρος φοιτήτριας, είχε χαρακτηριστικά γράψει στην προσωπική σελίδα του: «Ποια θα γ…σω σήμερα;» Οι φίλοι του εξέλαβαν το συγκεκριμένο σχόλιο ως αστείο, δίχως να φαντάζονται τι μπορεί να έκρυβε το νοσηρό μυαλό του νεαρού, ο οποίος περιγράφεται από γνωστούς του ως άτομο εξαιρετικά βίαιο και με παραβατική συμπεριφορά. Μάλιστα η μητέρα του φέρεται ως το άτομο που προστάτευε με νύχια και δόντια τον κανακάρη της, αφού, όπως λένε οι περίοικοι, όταν πήγαιναν να παραπονεθούν στους γονείς του για να τον συνετίσουν, εκείνη έξαλλη έβγαζε την καραμπίνα και τους έδιωχνε από το σπίτι της!

Ο 27χρονος είχε πολλές φορές καταδικαστεί για μικροαδικήματα με μικρές ποινές με αναστολή. Είχε επίσης φυλακιστεί έξι μήνες για την απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας, η οποία στο δικαστήριο ανακάλεσε την κατηγορία και ο δράστης που κρατούνταν στις φυλακές Κομοτηνής αποφυλακίστηκε. «Στράφηκα κατά του Δημοσίου και μου έδωσαν αποζημίωση 7.000 ευρώ για την αδικία που έγινε εις βάρος μου» έλεγε στον κύκλο του.

O άνθρωπος που κατηγορείται για ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα και που συγκλόνισε το πανελλήνιο την περασμένη εβδομάδα με την ομολογία του ότι βίασε και έκαψε  ζωντανή την 34χρονη Ζωή μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, περιγράφοντας με ψυχραιμία τι συνέβη τη μοιραία νύχτα.

Δες το βίντεο με τη συγκλονιστική περιγραφή στο TLIFE

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα