Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Νάιδας, παίχτης reality

Αφησε την τελευταία του πνοή στη Νάξο. Ο Γιώργος Νάιδας, που μας συστήθηκε από την τηλεόραση πριν από έξι χρόνια -μέσα από το reality «Bar»- προχθές το βράδυ έτρεχε με την καινούργια του μηχανή σε στενάκι του κοσμοπολίτικου κυκλαδίτικου νησιού. Ομως δεν υπολόγισε το θάνατο που καραδοκούσε σ’ ένα χαντάκι.
Ο 34 Μαΐων νεαρός με το ιδιαίτερο στιλ, που εντυπωσίασε με την όρεξη και το ξέφρενο κέφι για την «μπάρα» του Mega, αλλά τρεις μέρες μετά αποχώρησε επεισοδιακά από το παιχνίδι (ανακοινώνοντας μάλιστα στους συμπαίκτες του ότι «μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να... την κάνει»), έτρεχε ιλιγγιωδώς, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, μιας ολοκαίνουργιας 600άρας Honda, και τώρα ταξιδεύει για τη γειτονιά των αγγέλων.

Η κακή ορατότητα και η ταχύτητα -που είναι ο χειρότερος σύμβουλος- έγιναν φονικός συνδυασμός. Ετσι ο Γιώργος προχθές το βράδυ έκανε την τελευταία βόλτα της ζωής του σοκάροντας τους φίλους με τους οποίους βρισκόταν στο νησί. Κάποιοι απ’ αυτούς, όταν έμαθαν το νέο από τους γιατρούς του νοσοκομείου του νησιού, νόμιζαν πως ήταν ακόμα μία από τις πλάκες που συνήθιζε να κάνει ο Γιώργος. Ομως, δυστυχώς, ο θάνατός του ήταν πραγματικότητα.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Γιάγκο Ραυτόπουλο, με τον οποίο ο Γιώργος γύρισε την τελευταία του ταινία. Μόνο που εκείνος δεν είχε ιδέα για το θάνατό του. Και φανταστείτε ότι ήταν ένας από τους τρεις-τέσσερις κολλητούς του Νάιδα. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως το παιδί που έκανε «γίγαντα» για την ταινία του «Giagonan», είχε φύγει τόσο άδοξα κι έσπευσε να επικοινωνήσει αμέσως με την οικογένειά του, που είναι απαρηγόρητη!

Ο Γιώργος Νάιδας μετά το σερβίρισμα στο εστιατόριο-αναψυκτήριο του Mega και τη χρήση του δικαιώματός του να βγει από το παιχνίδι πριν καλά-καλά μπει, αναζήτησε την ταυτότητά του στη σοουμπίζ. Εφυγε για την Αμερική (για το Λος Αντζελες), όπου έμεινε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα για διεθνή καριέρα. Δυστυχώς όμως κόπηκε πρόωρα το νήμα της ζωής του και δεν πρόλαβε να τα εκπληρώσει...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός παίχτης μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείου της Σύρου. Η μεταφορά του τραυματία έγινε με καϊκι από την Νάξο στη Σύρο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Espresso

Σύμφωνα με εκπομπή που έγινε από τον Alter την Κυριακή 24 Μαϊου 2009, ένα χρόνο μετά το τραγικό θάνατο του Γιώργου Ναϊδα, αποδόθηκαν ευθύνες στο ΕΚΑΒ για την διακομιδή του ασθενούς στην Σύρο.

Έπρεπε να πάει από την Νάξο σε άλλο νησί αλλά οι καθυστερήσεις ήταν μοιραίες. Και οι συγγενείς καταγγέλουν τους γιατρούς για ολιγωρία αφού δεν εκτιμήθηκε σωστά η κατάσταση της υγείας του.

 


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα