Ποιοί έδωσαν το κτήνος της Πάρου

Όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν καταλήξει στον 21χρονο από το Πακιστάν, έψαξαν στην Αθήνα να τον βρουν έχοντας ως οδηγό τους τις πληροφορίες που είχαν συλλέξει για τους δύο συμπατριώτες του που επιβιβάστηκαν μαζί στο πλοίο της γραμμής.

Ο Αλί είναι στο γραφείο σας! Δύο συμπατριώτες του κτήνους που κακοποίησε τη 15χρονη Μυρτώ ήταν αυτοί που έκοψαν τον γόρδιο δεσμό των ερευνών και έδωσαν στις διωκτικές αρχές τον Πακιστανό που συντάραξε με τις αποτρόπαιες και βίαιες πράξεις του το πανελλήνιο.

Οι δύο φίλοι του Αλί είχαν δώσει τα πραγματικά τους στοιχεία στο πρακτορείο εισιτηρίων, ενώ ο «Φωκάς» -όπως τον γνώριζαν οι περισσότεροι Παριανοί στη Χρυσή Ακτή- είχε χρησιμοποιήσει ψεύτικα στοιχεία για την έκδοση του εισιτηρίου του. Το δύσκολο, λοιπόν, ήταν να εντοπιστεί ο «Φωκάς» στην Αθήνα. Εκεί λειτούργησε η εμπειρία των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι ακολούθησαν τα ίχνη των δύο φίλων του Αλί.

Ρωτώντας στην πιάτσα των αλλοδαπών, κατέληξαν στο υπόγειο της Ν. Χαλκηδόνας. Επειτα από παρακολουθήσεις, διαπίστωσαν πως εκεί διέμεναν πάνω από τριάντα Πακιστανοί, διαφόρων ηλικιών. Ποιος απ’ όλους, όμως, ήταν το κτήνος που είχε κακοποιήσει στα βράχια της Χρυσής Ακτής τη 15χρονη Μυρτώ, αφού δεν είχαν φωτογραφία του παρά μόνο τα χαρακτηριστικά του;

Αφού εισέβαλαν στο υπόγειο της Ν. Χαλκηδόνας, οδήγησαν στην Ασφάλεια όλους τους Πακιστανούς που βρίσκονταν εκεί και ήταν ηλικίας από 18 έως και 25 ετών. Από εκεί και έπειτα έπρεπε να εντοπίσουν μέσα από τα περίπου είκοσι άτομα που είχαν προσαχθεί στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών τον Αλί, που σίγουρα δεν θα σήκωνε… το χέρι του να πει ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που ψάχνουν.

Εκαναν, λοιπόν, κάτι απλό: έχοντας στα χέρια τους τα στοιχεία των δύο φίλων του κτήνους της Πάρου, τους απομόνωσαν στο κρατητήριο και τους ρώτησαν για τον φίλο τους με τον οποίο έφυγαν μαζί από το νησί. Η απάντηση που πήραν ήταν απλή: «Τον έχετε μαζί με τους άλλους. Ο Αλί Μποκά, που φύγαμε μαζί από την Πάρο, είναι στο γραφείο σας».

Το μυστήριο είχε λυθεί και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών πήραν τον Αλί από το γραφείο και τον οδήγησαν στο κρατητήριο, προκειμένου να ξεκινήσει η ανάκριση. Στην αρχή ο Αλί Μποκά έλεγε πως δεν γνωρίζει τίποτε για το περιστατικό. Βέβαια, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν φροντίσει τις προηγούμενες ημέρες να πάρουν DNA του «Φωκά» από το δωμάτιο όπου διέμενε στην τουριστική επιχείρηση όπου εργαζόταν.

Ετσι τα στοιχεία σε βάρος του ήταν συντριπτικά και όσο κι αν φώναζε πως χτύπησε την κοπέλα για να της πάρει το κινητό, τόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον πίεζαν να πει την αλήθεια, μέχρι που ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη στην οποία τον οδήγησαν τα πρωτόγονα ένστικτά του.

Προκλητικός ακόμα και μέσα στο κελί

Ο «Φωκάς από το Πακιστάν», όπως αποκαλούσαν οι Παριανοί της Χρυσής Ακτής το κτήνος που κακοποίησε τη 15χρονη Μυρτώ, φαίνεται αμετανόητος για την πράξη του και, μάλιστα, φωνάζει μέσα από το κελί πως έχει δικαιώματα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει στον αξιωματικό υπηρεσίας στο αστυνομικό μέγαρο της Σύρου, όπου και κρατείται, την «κακοποίησή» του από έναν αστυνομικό και τον «ντελιβερά» που του πήγε το φαγητό που παρήγγειλε.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας, ως όφειλε από τον νόμο, κατέγραψε την καταγγελία του κτήνους της Πάρου και ζήτησε ιατροδικαστική έρευνα για τη δήθεν κακοποίηση του 21χρονου. Ετσι, κρατήθηκαν στη Διεύθυνση της Σύρου ο νεαρός «ντελιβεράς» μαζί με τον αστυνομικό φρουρό που «κακοποίησαν» τον λαθρομετανάστη από το Πακιστάν ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά κατέστρεψε τη ζωή ενός 15χρονου παιδιού.

Χθες το πρωί ο ιατροδικαστής που εξέτασε το 21χρονο κτήνος διαπίστωσε πως χαίρει άκρας υγείας και είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν έχει υποστεί καμιά κακοποίηση. Ετσι, ο «ντελιβεράς» και ο αστυνομικός αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν είχαν παραβιάσει τα «δικαιώματα» του κτήνους της Πάρου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα