"Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να σταματήσει"

Ο 21χρονος Πακιστανός ομολόγησε κυνικά την επίθεση στη 15χρονη στη Πάρο. Παραδέχτηκε πως ήταν αυτός που κακοποίησε άγρια την 15χρονη στην Πάρο.
«Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Πήγα κοντά της και προσπάθησα να της πάρω κινητό. Αντιστάθηκε όμως και εκνευρίστηκα. Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να την κάνω να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται. Της πήρα από τα χέρια το κινητό και μετά της έβγαλα τα ρούχα...»

Στη συνέχεια, και όσο η κοπέλα ήταν αναίσθητη, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το cyclades24, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, ο Δράκος της Πάρου οδηγήθηκε στη Σύρο, όπου στο λιμάνι, είχε συγκεντρωθεί κόσμος, αποδοκιμάζοντας τον έντονα.
Ο δράστης, ο οποίος ήταν παράνομος μετανάστης έφτασε στις 20:30 με το High Speed 6, μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του που κι αυτοί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και όλοι τους είχαν βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής στο οποίο και συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εκεί βρίσκονταν τόσο ο νέος Γενικος Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, κ. Λυγιδάκης, όσο και ο επικεφαλής της ασφάλειας Σύρου κ. Δεληγιάννης. Υπό το φόβο μάλιστα μην δημιουργηθούν κάποια επεισόδια από οπαδούς της Χρυσής Αυγής (βρίσκονταν στο λιμάνι 20-25 άτομα) οι αστυνομικοί έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Κατά την άφιξή τους στο λιμάνι, επιβιβάστηκαν άμεσα σε περιπολικό της Ασφάλειας Σύρου, ενώ έξω από το πλοίο είχε συγκεντρωθεί κόσμος και τους αποδοκίμασε έντονα. Στο χώρο βρέθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής. Το όχημα της Αστυνομίας έφυγε από την πύλη του λιμανιού που βρίσκεται στην πλευρά του ΚΤΕΛ για να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό από το χώρο. Ο δράστης και οι ομοεθνείς του οδηγήθηκαν στο κτίριο της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων και στη συνέχεια θα μεταβούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Το παρόν, έδωσαν και μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια, ο δράστης καθώς και δυο ομοεθνείς του, οδηγήθηκαν με περιπολικό, στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Κυκλάδων, ώστε από εκεί να μεταβούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Αρχικά ο 21χρονος Πακιστανός παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς "σκληρός και αμετανόητος" χωρίς να έχει την διάθεση να ζητήσει συγνώμη για την αποτρόπαια πράξη του.

Μετά την ομολογία του, υπέδειξε σημείο στο οποίο είχε πετάξει το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης για τον εντοπισμό του οποίου γίνονται έρευνες.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χ.Μανούρας κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων της ΕΛ.ΑΣ. και ερωτώμενος σχετικά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός.

Η σύλληψη του 21χρονου κτήνους, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στη Νέα Χαλκηδόνα, σε χώρο που είχε βρει καταφύγιο, από τις 27/07 ημερομηνία κατά την οποία φέρεται να είχε εγκαταλείψει το νησί της Πάρου.

Πρόκειται για έναν 21χρονο αλλοδαπό και συγκεκριμένα υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος πέντε ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου έφυγε βιαστικά από το νησί.

Ο νεαρός Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο αλλά και σε μονοκατοικίες στην περιοχή της Χρυσής Ακτής. Πέντε ημέρες μετά την άγρια κακοποίηση του 15χρονου παιδιού, ο ίδιος ζήτησε από τον εργοδότη του να του πληρώσει τα δεδουλευμένα και να του επιτρέψει να αποχωρήσει από το νησί για μερικές ημέρες επικαλούμενος ασθένεια συγγενικού του προσώπου στην Αθήνα. Μάλιστα, όπως ανέφεραν μάρτυρες στις διωκτικές αρχές, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης κοπέλας ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέφευγε να κυκλοφορεί στο νησί, όπως επίσης και τις πολλές συναναστροφές με άλλα άτομα.

Βασική πληροφορία που οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη του ήταν η κατάθεση της μητέρας της 15χρονης, η οποία ανέφερε ότι παρατήρησε ένα «περίεργο» άτομο με χειμωνιάτικα ρούχα να περιφέρεται στην ακτή. Τον ίδιο άνθρωπο είχαν δει και άλλοι κάτοικοι της περιοχής να κάνει βόλτες στη Χρυσή Ακτή φορώντας παντελόνι και μακρυμάνικα ρούχα, ενώ στο νησί επικρατούσε καύσωνας. Το γεγονός αυτό τους είχε κάνει εντύπωση και έπειτα από το τραγικό περιστατικό πολλοί από αυτούς έσπευσαν να δώσουν την πληροφορία στην Αστυνομία σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τις έρευνες. Ωστόσο, οι Αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν εάν πρόκειται για τον 21χρονο αλλοδαπό.

 

Στη Σύρο ο 21χρονος δράκος της Πάρου που κακοποίησε τη 15χρονη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα