Η ζωή της Μαρίκας Μητσοτάκη

Η Μαρίκα Μητσοτάκη έχασε την μάχη με την ζωή σε ηλικία 82 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Μαρίκα Μητσoτάκη ήταν από ευκατάστατη οικογένεια, με σπουδές,γνώριζε ξένες γλώσσες όμως η αγάπη της για την κολύμβηση θα σημαδέψει την ζωή της.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με την υγεία της εδώ και πολλά χρόνια, μια σειρά από παθήσεις που της είχαν προκαλέσει και κινητικά προβλήματα. Τις τελευταίες ημέρες όμως η κατάσταση της είχε επιδεινωθεί.

Στο πλευρό της ήταν διαρκώς ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της.

Ο έρωτας της Μαρίκας και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όμως ήταν τόσο δυνατός που ήταν γραφτό να ζήσουν οι δυο τους για μία ζωή μαζί. Η πρώτη φορά που διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους ήταν λίγο καιρό αφότου η Μαρίκα επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, νιώθοντας απόλυτα καλά στην υγεία της. Ήταν μία πολύ όμορφη κοπέλα που δύσκολα περνούσε απαρατήρητη. Μία μέρα λοιπόν, το καλοκαίρι του 1947 αφότου είχε τελειώσει το σχολείο, η ίδια αποφασίζει να πάει με μία φίλη της στη Βουλή για να δει πώς είναι.

Στις πρώτες σειρές καθόταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που της τράβηξε από το πρώτο κιόλας λεπτό την προσοχή. Εκείνη 18, εκείνος 30 αλλά ποιος νοιαζόταν για τη διαφορά ηλικίας; «Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή τον έβαλα στο μάτι» θα παραδεχτεί πριν από λίγα χρόνια η Μαρίκα Μητσοτάκη για αυτή την τυχαία συνάντηση. Τότε δεν θα ανταλλάξουν ούτε κουβέντα όμως το 'ήταν γραφτό να είναι μαζί' θα γίνει πράξη δύο χρόνια αργότερα, όταν θα βρεθούν σε χορό του Ερυθρού Σταυρού.

Δείτε στο βίντεο την ζωή της Μαρίκας Μητσοτάκη

Tο τελευταίο αντίο αυτή την ώρα στη Μαρίκα Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα