Νίκος Σειραγάκης: Ο καφετζής έσπασε τη μύτη του παιδεραστή

Επεισόδιο σημειώθηκε εχθές το βράδυ στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου , στην διάρκεια της απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας του 47χρονου εκπαιδευτικού- παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CRETALIVE, μετά από 4 και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος- ο οποίος να σημειωθεί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας, ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτηρίου.

Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή που έχει προκαλέσει σε όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου η δράση του παιδεραστή και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει το νερό στον 47χρονο.

Εκεί ήταν που τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο καθώς ο καφετζής επιτέθηκε στον κατηγορούμενο μόλις τον αντίκρισε και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόλαβε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο, σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν ...

Ο Σειραγάκης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, θα κρατηθεί στο Ηράκλειο και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί.

Νίκος Σειραγάκης: Μας υποχρέωνε σε σεξουαλικά όργια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα