Πάτρα: Ξύλο σε δημόσια υπηρεσία για τα μάτια της προϊσταμένης

Μέχρι και ξύλο... έπεσε σε δημόσια υπηρεσία της Πάτρας, για τα μάτια μιας γυναίκας, και συγκεκριμένα της προϊσταμένης των διαπληκτιζόμενων! Και όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια πολλών συναδέλφων αλλά ακόμα και πολιτών που βρίσκονταν εκεί για να εξυπηρετηθούν, αλλά τελικά έγιναν θεατές της σκηνής των αντίζηλων που τελικά εξελίχθηκε σε άγριο καυγά.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα προπαραμονή της εθνικής επετείου. Πριν από τον καυγά υπήρξε αρκετή προϊστορία «ροζ» περιεχόμενου με αρκετές πολύπλοκες ιστορίες της προϊσταμένης.

Tι είχε συμβεί; Η ίδια παρ' ότι είναι αρραβωνιασμένη είχε συνάψει κρυφή σχέση με τον έναν από τους δύο υφισταμένους της ο οποίος μάλιστα ήταν και πρωτοδιοριζόμενος στην υπηρεσία. Όμως εκείνος άρχισε να την ερωτεύεται παράφορα αλλά η ίδια αντί να τον αποθαρρύνει αποφάσισε να τον εκμεταλλευτεί προφανώς για να ικανοποιήσει τον γυναικείο εγωισμό της. Ταυτοχρόνως, όμως, είχε ανάλογη συμπεριφορά και με τον δεύτερο εργαζόμενο ο οποίος υπηρετεί στην υπηρεσία περισσότερα χρόνια. Με τον συγκεκριμένο όμως η προϊσταμένη δεν είχε προχωρήσει σε δημιουργία σχέσης, όμως τον άφηνε να ελπίζει δείχνοντάς του ότι τον ήθελε. Το θέμα είναι ότι η ίδια έκρυβε και από τους δύο τα όσα έκανε, με αποτέλεσμα ο καθένας να κρατά για τον εαυτό του τα όσα συνέβαιναν. Έτσι η ίδια «έπαιζε» και με τους δύο ενώ όλοι γνώριζαν πως ήταν αρραβωνιασμένη και προς τα έξω έδειχνε καθώς πρέπει...

Την... πάτησε από ένα γράμμα!

Ένα γράμμα, όμως, στάθηκε αιτία να διαλυθούν τα πάντα και οι δύο υπάλληλοι να κοντέψουν να... σφαχτούν στα πόδια της! τι ακριβώς συνέβη; Ο αρραβωνιαστικός της ανακάλυψε το ερωτικό γράμμα που της είχε δώσει ο ένας εργαζόμενος. Ο οποίος, στο μεταξύ, είχε καταλάβει τι συνέβαινε ανάμεσα στην ίδια και τον συνάδελφό του αφού εκείνος είχε κάνει το λάθος να του εκμυστηρευτεί τα πάντα.

Έτσι, στο γράμμα έκανε αναφορές και για εκείνον. Το αποτέλεσμα ήταν να τα πληροφορηθεί όλα ο αρραβωνιαστικός ο οποίος... βρήκε τον έναν υπάλληλο και τον απείλησε.

Με τη σειρά του εκείνος ζήτησε τον λόγο από τον συνάδελφό του για το περιβόητο «γράμμα». Και το έκανε μέσα στην υπηρεσία όπου τα αίματα άναψαν για τα καλά και οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια! Το ευτύχημα ήταν ότι ο διευθυντής της υπηρεσίας παρενέβη και τα χειρότερα αποτράπηκαν. Όμως το ερωτικό «τρίγωνο» συζητιέται ακόμα, ενώ η προϊσταμένη έχει πάρει... αναρρωτική άδεια!

Πηγή: dete

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα