"Τα παιδιά του ’83" : Ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των εποχών

Ενα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των εποχών, με την κωδική ονομασία «Τα παιδιά του ’83», που ταλανίζει εδώ και 25 χρόνια την Ελλάδα, έρχεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο μετά την επερώτηση που κατέθεσε στις 9 Ιανουαρίου στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενους προς τους υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδη Στυλιανίδη και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλο ζήτησε εξηγήσεις από την ελληνική πολιτεία για το τι ακριβώς συμβαίνει με τα ερευνητικά προγράμματα που διεξάγονται στη χώρα μας για τα παιδιά του γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983, για τα ερωτηματολόγια που καλούνται να συμπληρώσουν, αλλά και για τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται σε ιδιωτικά ιατρεία!

Την προσπάθεια που καταβάλλει ο βουλευτής προκειμένου να ριχτεί φως σε αυτή την υπόθεση υποστηρίζει με δηλώσεις του στην «Espresso» και ο συγγραφέας-ερευνητής Ιωάννης Φουράκης, ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε με «τα παιδιά του ’83» και που μέχρι και σήμερα προσπαθεί, όπως χαρακτηριστικά λέει, να τα «προστατεύσει» από τον «Ηρώδη».

 - Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτά τα παιδιά, κ. Φουράκη;
Ολα ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια όταν μπήκε σε εφαρμογή το μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της χώρα μας και όχι μόνο. Περίπου 11.000 παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1983 παρακολουθούνται για ιατρικούς σκοπούς από την ενδομήτρια ζωή τους. Τα παιδιά αυτά διαθέτουν ξεχωριστές ικανότητες. Μιλάμε για παιδιά που ο δείκτης νοημοσύνης τους ξεπερνά κατά πολύ αυτόν που έχουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι. Από αυτά τα χιλιάδες παιδιά, βρήκα τα 100 «καλύτερα» και τα μελέτησα. Οι ιδιαίτερες ικανότητες που έχουν οφείλονται στο γεγονός ότι όλα συνελήφθησαν από τις μητέρες τους τον Αύγουστο του 1982, στην περίοδο των κυνικών ταυμάτων.

Ο κ. Φουράκης εξηγεί πως εκείνη την εποχή παρατηρήθηκε ένα αστρολογικό φαινόμενο που λαμβάνει χώρα κάθε 343 χρόνια, με αποκλειστικό επίκεντρο των επιρροών κι επιδράσεών του τον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου. «Οταν μιλάμε για κυνικά ταύματα εννοούμε ότι ο αστερισμός του Σειρίου πλησιάζει πάρα πολύ τη Γη και η επιρροή του εστιάζεται στον Αιγιακό χώρο, στο ευρύτερο Αιγαίο κι έχει αυξημένη ακτινοβολία και θερμότητα. Τότε συνέβησαν και άλλα γεγονότα, αστρικά σώματα ή αστρικό σώμα, μη εντοπισμένο μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, πλησίασε πάρα πολύ τον πλανήτη μας και ειδικότερα το Αιγαίο. Το σώμα αυτό το οποίο ήταν είτε μετεωρίτης είτε κομήτης προκάλεσε την εκπομπή φωτοχυσιών που επηρέασαν το γενετικό σπέρμα! Οσα ζευγάρια συνευρέθηκαν ερωτικά εκείνη τη στιγμή στην ύπαιθρο, γέννησαν αυτά τα παιδιά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα «προικισμένα» αυτά παιδιά έχουν την ικανότητα να βλέπουν πράγματα και γεγονότα προτού ακόμη συμβούν. «Μπορούν να προβλέψουν τα πάντα, είναι άριστοι μαθητές, αθλητές και γενικότερα τα καταφέρνουν με ό,τι καταπιάνονται. Παράλληλα, έχουν ισχυρές ηθικές αρχές. Αυτά τα παιδιά, όταν θα έρθει η στιγμή, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας. Γι’ αυτό άλλωστε και είναι αρκετοί εκείνοι που προσπαθούν να τα εντοπίσουν. Είτε για να τα ελέγξουν είτε για να τα εξοντώσουν».

Οπως υποστηρίζει ο κ. Φουράκης, «τα συγκεκριμένα παιδιά χρειάζονται προστασία καθώς κινδυνεύουν από ανθρώπους -τύπου Ηρώδη- όπως είναι οι Αγγλοι και οι Εβραίοι. Διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, γι’ αυτό υπάρχει μια ισχυρή ομάδα τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό που συνεχώς τα προστατεύει» λέει και συνεχίζει: «Επειδή είμαι σε επαφή με αυτά τα παιδιά, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι σήμερα αρκετά από αυτά διαπρέπουν στον τομέα τους, ενώ κάποια άλλα τα έχουν... τρελάνει στη χορήγηση φαρμάκων και τις εξετάσεις».

«Υποπτος ο ρόλος των Σαϊεντολόγων»

Οπως μας αποκάλυψε ο κ. Ιωάννης Φουράκης, «τα ιδιαίτερα αυτά παιδιά από μικρή ηλικία υποβάλλονται σε διάφορες εξετάσεις και καλούνται να απαντήσουν σε διάφορα “ύποπτα” ερωτηματολόγια. Γι’ αυτά τα ερωτηματολόγια κατέθεσε και επερώτηση στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης καθώς πρέπει επιτέλους να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το τι γίνεται» τόνισε ο συγγραφέας-ερευνητής και πρόσθεσε: «Απ’ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, τα ερωτηματολόγια αυτά που φέρεται ότι έχουν σταλεί από την Ακαδημία Αθηνών και φέρουν τις υπογραφές ακαδημαϊκών κυκλοφορούν από διάφορες οργανώσεις όπως της σαϊεντολογίας. Οι οργανώσεις αυτές γνωρίζουν τις ιδιότητες των παιδιών και προσπαθούν να τα βάλουν στο χέρι, να τα έχουν υπό τον έλεγχό τους».


«Φύλακας-άγγελός τους η (ελληνική) ομάδα “Ε”»!

«Καθένα από “τα παιδιά του ’83” έχει και τον... φύλακα-άγγελό του» μας λέει ο κ. Ιωάννης Φουράκης. «Την ομάδα “Ε” που αποτελείται από Ελληνες πολίτες με υψηλό οικονομικό και πνευματικό επίπεδο» τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση ο κ. Φουράκης. Αποστολή αυτής της ομάδας είναι η προστασία τους και η διασφάλιση των συμφερόντων του ελληνισμού από οποιαδήποτε απειλή. Μάλιστα, αρκετά έχουν ακουστεί κατά καιρούς και για τα παρακλάδια της ομάδας «Ε» που έχουν έδρα τη Ρωσία, τη Γιουγκοσλαβία και άλλες χώρες του εξωτερικού. Ως μέλη της εν λόγω ομάδας έχουν ακουστεί και αρκετά μεγάλα ονόματα από το χώρο της οικονομίας και της επιστήμης.

ESPRESSO 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα