"Μαμά θα μου λείψεις". Λόγια 15χρονης πριν κρεμαστεί!

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αχαϊας, το γεγονός ότι 15χρονο κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο στην αυλή του σπιτιού του.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της ανήλικης, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Μάνα και κόρη είχαν έρθει από την Λιθουανία στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα η μητέρα ξαναπαντρεύτηκε Έλληνα και απέκτησε ένα ακόμη παιδί.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος που οδήγησε το ανήλικο κορίτσι στην αυτοκτονία. Σύμφωνα με την αστυνομία το κορίτσι έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete το κορίτσι, πριν βάλει τέλος στην ζωή του έστειλε sms στις φίλες της που έλεγε: «θα μου λείψετε». Επίσης είχε τηλεφωνήσει στην μητέρας της και της είπε ακριβώς το ίδιο: «μαμά θα μου λείψεις».

Δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό, καθώς πριν από λίγες ημέρες ένας 16χρονος μαθητής από το Ρέθυμνο, έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μέχρι τώρα δεν βρέθηκαν τα αίτια που οδήγησαν το ανήλικο παιδί να γίνει αυτόχειρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα