Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και σημαντικότερες ειδήσεις, Παρασκευή 8 Ιουλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και οι σημαντικότερες ειδήσεις

Μακελειό στο Ντάλας: Φόνοι αστυνομικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας

Νεκροί έπεσαν τέσσερις αστυνομικοί από πυρά σκοπευτών στο Ντάλας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας για τα νέα κρούσματα αστυνομικής βίας που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αφροαμερικάνων στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα.

Χωρίς τρένα και προαστιακό από την Παρασκευή 8 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη

Ακινητοποιημένα συνεχίζουν να παραμένουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος από αύριο Παρασκευή έως και την ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιουλίου, μετά την απόφαση εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για συνέχιση των κινητοποιήσεων τους.

Ως εκ τούτου ακυρώνονται τα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως.

Κύμα λουκέτων σαρώνει την αγορά

Δραματική είναι η κατάσταση στην αγορά με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να υποστηρίζουν ότι τις «κρατάνε με νύχια και με δόντια» ανοικτές.

Εκλογικός νόμος: Τι αλλάζει - Στο κυνήγι των 200 ψήφων

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η κυβέρνηση προκειμένου να φτάσει τον «μαγικό» αριθμό των 200 ψήφων, οι οποίες απαιτούνται ώστε ο νέος εκλογικός νόμος να ισχύσει από τις επόμενες - και όχι τις μεθεπόμενες - εκλογές.

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ο Αλέξης Τσίπρας

Η ανάπτυξη τεσσάρων πολυεθνικών ταγμάτων στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που συνορεύουν με τη Ρωσία, δηλαδή τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Εσθονία και την Πολωνία αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Συμμαχίας που θα γίνει σήμερα και το Σάββατο στη Βαρσοβία και στην οποία αναμένεται να συμμετάσχει ο Aμερικανός πρόεδρος Ομπάμα.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα