Βουλή: Στην Ευελπίδων ο Βασίλης Γραμμένος – Θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Βουλή: Στην Ευελπίδων ο Βασίλης Γραμμένος – Θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσήλθε σήμερα ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ανάκριση που διενεργείται για την υπόθεση της βιαιοπραγίας σε βάρος του από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο.

Παρών σε όλη την ποινική διαδικασία με κατηγορούμενο τον ανεξάρτητο βουλευτή, πρώην «Σπαρτιάτη» Κωνσταντίνο Φλώρο για το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή, θα είναι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος ο οποίος δέχθηκε την επίθεση.

Για τον λόγο αυτόν ο βουλευτής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Θεόδωρο Μαντά, προσήλθε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

«Είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος εν ενέργεια βουλευτή για παράβαση του άρθρου 157 του ΠΚ. Η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος και διερευνάται το αδίκημα της βιαιοπραγίας εντός του κοινοβουλίου και μάλιστα σε χρόνο που βρίσκεται σε ενάσκηση των καθηκόντων του» τόνισε ο Θ. Μαντάς.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Γραμμένος, είπε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα