Παπανώτας κατά Αχτσιόγλου: Βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν με εκφράζουν - Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς

Παπανώτας κατά Αχτσιόγλου: Βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν με εκφράζουν - Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς

Παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μετά την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου για τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας. 

«Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα που δεν με εκφράζουν. Είναι πολύ διαφορετικό το “μιλήστε εφόσον κακοποιείστε” από το “φταίτε επειδή κακοποιείστε”», επισήμανε ο δημοσιογράφος.

«Η κυρία Αχτζιόγλου ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εγώ πιστεύω αυτά τα παλιακά “αυτή φταίει, αυτή τα ζήτησε”. Μακριά από εμένα εμένα οποιοδήποτε τέτοιο λογύδριο. Παρακαλώ πολύ δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατ’ αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε.

«Εγώ αγωνιζόμουν για μια γυναίκα που δεν μίλησε για την κακοποίησή της και για λογαριασμό της έτρεχα 10 χρόνια στα δικαστήρια. Επομένως έχω αποδείξει αν σκέφτομαι έτσι».

«Η κυρία Αχτσιόγλου υιοθετεί την πολιτική Μητσοτάκη»

«Η κυρία Αχτσιόγλου υιοθετεί την πολιτική Μητσοτάκη. Διαπιστώνει όλα τα προβλήματα “αλλά τι να κάνουμε”. Η κυρία Αχτσιόγλου κυβέρνησε και ήταν γυναίκα σε κυβέρνηση προοδευτική. Τι έκανε εκείνη για να διορθώσει τα προβλήματα που διαπίστωσε ότι υπάρχουν;».

«Με την κυρία Αχτσιόγλου μας χωρίζει μια άβυσσος πολιτικά. Εγώ είμαι ένας στρατευμένος της Αριστεράς και πιστεύω ότι μέσα στις δομές της προοδευτικής παράταξης πρέπει να λύνονται οι διαφωνίες. Το «σηκώνομαι και φεύγω γιατί είμαι πολύ κουρασμένη» αγγίζουν το όριο της αποστασίας και διαχωρίζω τη θέση μου κάθετα», πρόσθεσε.

«Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς», είπε ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα