Δημήτρης Μαρκόπουλος: Έλαβε απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του στον τηλεοπτικό αέρα

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Έλαβε απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του στον τηλεοπτικό αέρα

Αποτρόπαιο περιστατικό διαδραματίστηκε τη Δευτέρα (12/2) το βράδυ στον «αέρα» της εκπομπής «Παρεμβάσεις» του Blue Sky. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Εξεταστικής για τα Τέμπη, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής, κοίταξε το κινητό του για να διαβάσει ένα μήνυμα που είχε λάβει και ξαφνικά άρχισε να τα χάνει.

Τι έγραψε το μήνυμα που εστάλη στον βουλευτή
 

Μόλις ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε, τον ρώτησε και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος εμφανώς αναστατωμένος απάντησε: «Έλαβα κάποια mail… Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου. Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική (σ.σ. για τα Τέμπη), ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο… κρίμα», προκαλώντας σοκ στο πάνελ εκείνη τη στιγμή.

Να σημειωθεί πως οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ της εκπομπής, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, έσπευσαν αμέσως να καταδικάσουν το περιστατικό. Μάλιστα ο τελευταίος ανέφερε πως όσοι που προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις είναι «φασίστες» και «δειλοί».

.ethnos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα