Αρπάχτηκαν άγρια Γεωργιάδης και Φαραντούρης: «Είστε πολύ προσβλητικός» – «Είναι γελοία αυτά»

Αρπάχτηκαν άγρια Γεωργιάδης και Φαραντούρης: «Είστε πολύ προσβλητικός» – «Είναι γελοία αυτά»

Καλεσμένοι στο «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και Νικόλας Φαραντούρης, το βράδυ της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1. Οι δύο βουλευτές, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, αντάλλαξαν… με το καλησπέρα σφοδρά πυρά με το βλέμμα στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Μια συσχέτιση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, από την πλευρά του κ. Φαραντούρη, στάθηκε η αφορμή για να ακουστούν βαριές εκφράσεις στα πρώτα μάλιστα λεπτά της ενημερωτικής εκπομπής. «Κύριε υπουργέ μου, αν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος, στην οικογένεια του οποίου ανήκετε, θεωρούσε ότι είναι τόσο γελοίο αυτό το ψήφισμα θα ήταν εκεί να το καταψηφίσει. Επικαλέστηκε όμως διπλωματική ασθένεια και απείχε κατά την προσφιλή μέθοδο Μητσοτάκη «όποιος δεν θέλει να ψηφίσει, ας πάει για καφέ». Αυτή είναι η αλήθεια» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δυο πολιτικούς.

Α.Γ.: Και αν ανάποδα το θεωρούσε τόσο σοβαρό και πραγματικό, δεν θα είχε τον Μητσοτάκη στους κόλπους του Ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος. Γιατί, αν θυμάστε, το Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα με ενέργειες Βέμπερ έδιωξε τον Ορμπάν. Άρα λοιπόν δεν μπορεί να έχεις διώξει τον Ορμπάν και να θες τον Μητσοτάκη «που είναι σαν Ορμπάν». Το λέω αυτό για να καταλάβετε πόσο γελοία είναι αυτά που λέτε! Με συγχωρείτε δηλαδή.

Ν.Φ.: Είστε πολύ προσβλητικός.

Α.Γ.: Είναι γελοίο να λέτε τον Μητσοτάκη, Ορμπάν! Είναι γελοίο πραγματικά!

Ν.Φ.: Δεν σας τιμά αυτού του είδους η αντιπαράθεση.

Α.Γ.: Αν πάτε να κάνετε καριέρα έτσι ως Ευρωβουλευτής, δεν σας βλέπω καλά. Μα τώρα, σοβαρά θα λέμε Ορμπάν τον Μητσοτάκη; Και δεν ντρεπόμαστε; Εντάξει, φτάνει!

Ν.Φ.: Εγώ τουλάχιστον δεν θα ήθελα διολισθήσω σε αυτό το επίπεδο.

Α.Γ.: Εντάξει, αφήστε το, φτάνει.

Ν.Φ.: Εγώ επικαλούμαι αντικειμενικά, πραγματικά δεδομένα και εσείς προβαίνετε σε αξιολογικές κρίσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα