Έξαλλη η Νίκη με το Netfilx για τον gay Μέγα Αλέξανδρο: Δεν ήταν κίναιδος και αρσενοκοίτης, υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία

Έξαλλη η Νίκη με το Netfilx για τον gay Μέγα Αλέξανδρο: Δεν ήταν κίναιδος και αρσενοκοίτης, υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία

Συνεχίζεται η «επέλαση» των «σταυροφόρων» της ΝΙΚΗΣ οι οποίοι αφού πρώτα τα έβαλαν με πλήθος σειρών και ταινιών όπως το Milky Way, στράφηκαν τώρα κατά του Netflix και της σειράς για τον Μέγα Αλέξανδρο.

 Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς το υπ.Πολιτισμού, ζητώντας να πράξει τα δέοντα για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, καθώς στη σειρά εμφανίζεται ο μεγάλος στρατηλάτης σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις με τον επιστήθιο φίλο του Ηφαιστίωνα.


Αγνοώντας πλήθος πηγών της αρχαιότητας για την ομοφυλοφιλία στην Ελλάδα γενικώς, αλλά και ιστορικούς σύγχρονους και μη που έχουν καλύψει λεπτομερώς το ζήτημα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι θα ήταν αδύνατο ένας «Βασιλιάς-Στρατηγός που τον θαύμαζαν και οι στρατιώτες του και οι αντίπαλοί του, να ήταν ομοφυλόφιλος».

Κατά την άποψη της ΝΙΚΗΣ, “είναι ηλίου φαεινότερο ότι υπάρχει παγκοσμίως μία ενορχηστρωμένη και καλά χρηματοδοτούμενη προσπάθεια επιβολής της αντίληψης ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό και άρα αποδεκτό”. Και εξηγεί, επιδιδόμενη σε παραλήρημα: “Η λεγόμενη WOKE (ελληνικά αφύπνιση) ατζέντα, προωθείται με κάθε τρόπο για να αφυπνίσει δήθεν τις «παρωχημένες αντιλήψεις» και να επιβάλει τις ιδιαιτερότητες των ΛΟΑΤΚΙ+. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο κινηματογράφος, που μέσω της δυνατής και συναισθηματικής επίδρασής του, μεταφέρει υποσυνείδητα πολλά μηνύματα σε ανυποψίαστους νέους, αλλά και σε μεγαλύτερους”.

Μάλιστα καλεί σε άμεση αντίδραση του ελληνικού κράτους ώστε να μην προλάβουν οι… Βόρειοι γείτονές μας να αντιδράσουν πρώτοι και να καπηλευτούν την κληρονομιά του.

 
«Tο βίαιο και σαρκολατρικό τηλεοπτικό περιβάλλον»
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες, η ΝΙΚΗ είχε προσφύγει στο ΕΣΡ κατά πολλών προγραμμάτων όπως Milky Way, Φόνοι στο καμπαναριό, Τραπ μουσικής, Ωροσκοπίων, Ο πρώτος από εμάς, Πράκτωρ 00Λεφτά, Επιτόπου, Μάγισσα κ.α.

«Είναι ξεκάθαρο ότι το βίαιο και σαρκολατρικό τηλεοπτικό περιβάλλον διαμορφώνει ανενόχλητα αυριανούς πολίτες στον αντίποδα αυτού που προσδοκά το Σύνταγμα και κάθε συγκροτημένη πολιτεία.»

Εμείς να συστήσουμε ψυχραιμία στον κ. Νατσιό γιατί δεν βλέπουμε να αποσύρεται σύντομα η σειρά και ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να δουν τα μάτια μας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα