Στο Πυροβολικό ο Κασσελάκης - Πότε και πού θα παρουσιαστεί

Στο Πυροβολικό ο Κασσελάκης - Πότε και πού θα παρουσιαστεί

Στο Πυροβολικό θα εκπληρώσει την 20ήμερη στρατιωτική του θητεία ο Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου, πιθανότατα στις 13 του μήνα, στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Θήβας.

 Η διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας θα είναι 15-20 μέρες, ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να υπηρετήσει παραπάνω στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Πληροφορίες του Alpha αναφέρουν πάντως ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

 «Είναι τιμή μου που θα πάω στον στρατό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αν και δεν επιλέγω εγώ, ωστόσο θα ήθελα να πάω στην παραμεθόριο και σε ακριτικό νησί. Είναι συγκινητικό να μπορώ να ζω στη χώρα μου και να μπορώ να προσφέρω», είχε πει σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο ο Στέφανος Κασσελάκης.

 
Κασσελάκης: Στη Θήβα τον Ιανουάριο
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, όπου θα παρουσιαστεί το πρώτο 15ήμερο του Μαρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε επισκεφθεί τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο διοικητήριο του ΚΕΠΘ και το ιατρείο, ενώ επισκέφθηκε και την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται στο στρατόπεδο.

Μαζί του τότε ήταν ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Άμυνας του κόμματος.

.reader

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα