Παραβιάζεται η φύση, είναι μια διαστροφή – O Πλεύρης δεν συμφωνεί με την αναγνώριση των ομοφυλόφιλων

Παραβιάζεται η φύση, είναι μια διαστροφή – O Πλεύρης δεν συμφωνεί με την αναγνώριση των ομοφυλόφιλων

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης το βράδυ της Πέμπτης (11/1). Ο 83χρονος νομικός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη διαγραφή του από τον δικηγορικό σύλλογο για τον ναζιστικό χαιρετισμό, αλλά και για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο και στην τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

«Διαγράφηκα από τον σύλλογο, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Θα βάλω τη γάτα μου να κλάψει. Δεν με πείραξε καθόλου. Θα προσφύγω στο Συμβούλιο της Επικρατείας» είπε.

Σχετικά με το νομοσχέδιο τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχολίασε: «Υπάρχουν οι νόμοι που βάζει το κράτος και υπάρχουν και οι νόμοι που βάζει η φύση. Εδώ παραβιάζεται η φύση. Δε συμφωνώ καθόλου με την αναγνώριση των ομοφυλοφίλων, είναι μια διαστροφή».

Ο γνωστός δικηγόρος κλήθηκε, επίσης, να απαντήσει στην ερώτηση για το πώς πέρασε φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων και εκεί αντέδρασε. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου του «Happy Day» για το τι έκανε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, o Κωνσταντίνος Πλεύρης εκνευρίστηκε, καθώς δεν ήθελε να απαντήσει δημόσια σε κάτι σχετικό.

«Πέρασα πολύ καλά την Πρωτοχρονιά. Τι ερωτήσεις είναι αυτές;» και πρόσθεσε ερωτηθείς για τον γάμο είπε: «Εν καιρώ θα γίνει ο γάμος. Δεν έχει προγραμματιστεί κάτι».

Με τη σειρά της, στη συνέχεια, δηλώσεις έκανε και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, απαντώντας τόσο για τον γάμο της με τον Πλεύρη όσο και για την πρόσφατη είδηση πως αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση, όπου έπαιζε. Είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Γέρμα», στο θέατρο «Μικρό Broadway». Πρόκειται μια μεταφορά του Λόρκα στη σκηνή με μια μικρή παραλλαγή στην τοποθεσία. Τον σύζυγό της υποδυόταν ο Χρήστος Γεωργίου.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε, πως δεν είχε συμφωνήσει κάτι με την παραγωγή για μετά τον Ιανουάριο και έτσι δε θα μπορέσει να συνεχίσει στην παράσταση. Ένας, μάλιστα, από τους λόγους για τους οποίους η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποχωρεί έχει να κάνει με το γάμο της, που ετοιμάζει με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

«Είχαμε πει ότι θα πάμε μέχρι Δεκέμβριο, αλλά είχα πει ότι μέχρι τότε μπορώ. Έχω ωραίο δαχτυλίδι», είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα και το έδειξε στην κάμερα.

 
Το ζευγάρι πρόκειται να μείνει στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, σε ένα σπίτι 1.100 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για μία υπερπολυτελή μονοκατοικία, αξίας 8.000.000 ευρώ και είναι «πολύ κοντά στις υπογραφές», όπως είπε ο ίδιος ο ποινικολόγος. Πρόσθεσε ότι θα προσλάβουν και προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών τους, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι «σύντομα θα είμαστε τρεις».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα