Στέφανος Κασσελάκης: Καλεί την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Στέφανος Κασσελάκης: Καλεί την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Ισχυρότατες αντιδράσεις στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας έφεραν τα νέα ήθη αντίστοιχα με αυτά των μεγάλων πολυεθνικών που επιχειρεί να επιβάλει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο σπίτι του στις Σπέτσες σχεδιάζει να κλειστεί στις 19 με 21 Ιανουαρίου μαζί με τους 35 βουλευτές του για σε ένα διήμερο εντατικής εργασίας και σύσφιξης των σχέσεων, σημειώνουν οι στενοί του συνεργάτες.

«Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες – που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική» έγραψε  ο κ. Κασσελάκης στο «Χ».

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει να βρεθεί στις Σπέτσες από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν μετέβη στο νησί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ για λίγες ημέρες χαλάρωσης και για να λάβει μέρος στο «Spetses Marathon».

Αυτή τη φορά το νησί για τον κ. Κασσελάκη και τους συνεργάτες του κρίθηκε ως η ιδανική επιλογή για να φιλοξενήσει ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα στο σπίτι του σε ένα τριήμερο απολογισμού και χάραξης νέων προτεραιοτήτων αλλά και για να έρθουν οι βουλευτές πιο κοντά μεταξύ τους.

Την ενημέρωση στους βουλευτές για το cycle meeting – ετήσιος κύκλος εργασίας όπως τον αποκαλούν οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες – ανέλαβε να κάνει μέσω ενός email η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας η Θεοδώρα Τζάκρη καλώντας τους:

«Να ετοιμάσουν σε μορφή power point τις παρουσιάσεις τους η οποία δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 10 λεπτά για τον απολογισμό και συνολικά μαζί τις συγκεκριμένες νομοθετικές προτάσεις που καλούνται να καταθέσουν δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 λεπτά».

«Προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών παρεμβάσεων στον τομέα σας. Παρακαλείσθε τα power points να αποσταλούν μέχρι 18-1-2024.

Για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας θα λάβετε σχετική ενημέρωση».

Οι βουλευτές στην πλειοψηφία τους αιφνιδιάστηκαν από το email ενώ δεν έκρυψαν και την σφοδρή ενόχλησή τους για το ύφος της επιστολής.

Η Έλενα Ακρίτα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε: «Αυτό το email – φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος απευθύνεται σε Έλληνες Βουλευτές και δει Αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της σχολής Αστυφυλάκων;».

Τα εσωκομματικά πυρά που εκτοξεύτηκαν στο παρασκήνιο ενόχλησαν έντονα και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται υπεραμύνθηκε της πρωτοβουλίας του.

«Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για «εκδρομή», εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δε γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μόνοι που είχαν λάβει γνώση για το τριήμερο εργασίας ήταν το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Επίθεση Κασσελάκη στον Μητσοτάκη για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Μιλώντας με δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, με τον πρωθυπουργό να αναφέρει χαρακτηριστικά «μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως παρομοίασε χιλιάδες Έλληνες πολίτες με άλογα, ενώ τον κάλεσε να απαντήσει με ένα ναι ή ένα όχι για το εάν είναι υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια κι εάν θα ζητήσει κομματική πειθαρχεία από τους βουλευτές του.

 Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα