Μητσοτάκης: Δεσμεύεται να προωθήσει καμπάνια ενημέρωσης μαθητών και γονέων για την πρόληψη εγκαυμάτων

Μητσοτάκης: Δεσμεύεται να προωθήσει καμπάνια ενημέρωσης μαθητών και γονέων για την πρόληψη εγκαυμάτων

Την δέσμευσή του ότι θα προωθήσει την καμπάνια ενημέρωσης μαθητών και γονιών διατύπωσε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο πρωθυπουργός στοχεύει στο να περιοριστούν οι επιπτώσεις των τραυματισμών από τη φωτιά, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Πρόληψης Εγκαυμάτων.

Η Βικτώρια περιγράφει στον πρωθυπουργό πως υπέστη τα εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα της και στο πρόσωπό της όταν έπιασε φωτιά από οινόπνευμα.

Η Αντριέλα μιλά για τα εγκαύματα που υπέστη και εκείνη όταν έπιασε φωτιά το σπίτι της και δεν είχε τρόπο διαφυγής.

Μερικές απλές κινήσεις θα ήταν αρκετές για να περιορίσουν σε σημαντικό βαθμό τις επιπτώσεις από τη φωτιά και αυτό είναι κάτι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή Πανελλήνια Ημέρα Πρόληψης Εγκαυμάτων δεσμεύτηκε απέναντι στους συνιδρυτές της συνιδρυτές της Ελληνικής Οργάνωσης για το Έγκαυμα και τους Εγκαυματίες «Salvia», να μεταφέρει στον υπουργό Παιδείας για προωθήσει την καμπάνια ενημέρωσης μαθητών και γονιών μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η οργάνωση δώρισε στον κ. Μητσοτάκη ένα λευκωμα με φωτογραφίες από εγκαυματίες, που σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης φωτογραφήθηκαν για να δείξουν τα τραύματά τους και να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την επίσκεψή του στα Σαγαίικα της Αχαΐας και στον καταυλισμό των Ρομά.

Ο κ. Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για αναλγησία γιατί όπως είπε σκέφτεται ως πολιτικό τζάκι με μικροπολιτική λογική.

«Αισθάνομαι ότι είναι ντροπή από ένα Πρωθυπουργό που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό που έχει ερείσματα από το εξωτερικό να εκμεταλλεύεται το ζήτημα μικροπολιτικά. Κι εγώ κολλέγιο Αθηνών ήμουν πριν φύγω στο εξωτερικό. Δεν θυμάμαι στο Κολέγιο να στου διδάσκουν τέτοια πράγματα. Να σταματήσουν με αυτή την αλαζονεία του 41% που τους έχει κάνει ανάλγητους», είπε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι στις ευρωεκλογές θα γίνει ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και έκλεισε τα σενάρια υποψηφιότητάς του στις κάλπες του Ιούνιου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα