Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνεται ο Πάνος Σκουρλέτης προκειμένου να καταθέσει όσα στοιχεία έχει ώστε να ταυτοποιηθούν τα τρολς του διαδικτύου που επιτίθενται εναντίον του και να ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές μέρες, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό». «Άλλοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό, όχι εγώ, πρόκειται για παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα για να μας αποδομήσουν», τόνιζε χαρακτηριστικά.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον θέσει εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος.

Σε ανάρτηση χθες στον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα», αποκαλούσαν τον Πάνο Σκουρλέτη «τρελό αγόρια». «Και τώρα οι δυο μας τρελό αγόρι», έγραψε συγκεκριμένα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία στο κέντρο της οποίος βρίσκεται ο Πάνος Σκουρλέτης.

   
Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος λογαριασμός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Σκουρλέτη, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του». Παράλληλα, εξέφρασε έντονα την υποστήριξή του στο πρόσωπο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «το κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι, τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη», ενώ σημείωσε πως τα μέλη του κόμματος «είναι περήφανοι άνθρωποι που αποφάσισαν με δημοκρατικούς όρους ποιον θέλουν και ποιους όχι».

«Οποιος δεν το αντέχει θέτει αυτομάτως κ αυτοβούλως εαυτόν εκτός κόμματος. Αρκετά κύριοι», κατέληξε στην ανάρτηση η «Πεν Νταλαούρα».

Μαρινάκης για προσφυγή Σκουρλέτη: Να μάθουμε ποιοι κρύβονταν πίσω από τα τρολ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε ερώτημα για τη στάση και τη δράση της κυβέρνησης απέναντι σε όλη αυτή την κατάσταση, σημείωσε: «Άλλο πράγμα η πολιτική άλλο η λάσπη, άλλο η συκοφαντία και άλλο οι απειλές και οι ύβρεις από άτομα που το πράττουν ανώνυμα. Δείχνουν και μια δειλία γιατί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Εδώ έχουμε καταγγελίες από τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σημαντική η σημερινή του επίσκεψη στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Δεν είναι καθημερινό πράγμα πρώην γραμματέας κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης που κυβέρνησε τον τόπο να επισκέπτεται την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει και με το κόμμα στο οποίο ήταν γραμματέας και με βάση τις καταγγελίες πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του κόμματος. Ναι, είναι μείζον θέμα. Όταν κάτι πηγαίνει σε επίπεδο αρχών αστυνομία ή δικαιοσύνης είναι θέμα της δικαιοσύνης να κάνει την δουλειά της. Έχουμε αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο για τις περιπτώσεις αυτές. Αυτό που ζητάμε είναι όσοι έχουν πέσει θύματα των ανώνυμων προφίλ να δουν να γίνεται ταχύτερα η διαδικασία για να μάθουμε την αλήθεια. Πρέπει να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι και ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτούς τους ανθρώπους».

Πρόσθεσε ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν ασκούσαν πολιτική. «Έβριζαν και διέδιδαν fake news που είχαν μέσα και παράνομη δραστηριότητα ανθρώπων χωρίς αποδείξεις και στοχοποιούσαν και απειλούσαν. Έχουμε καθήκον όλοι και ειδικά οι αρχές να κάνουν την δουλειά τους».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα