ΣΥΡΙΖΑ: Ανακωχή των μονομάχων για τις εκλογές και μήνυμα ενότητας

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακωχή των μονομάχων για τις εκλογές και μήνυμα ενότητας

Μακριά από αντιπαλότητες και σκληρή γλώσσα και παρά την ακραία πόλωση των προηγούμενων ημερών, οι δύο μονομάχοι συμφώνησαν εκλογική ανακωχή και προσήλθαν στην κάλπη με μηνύματα ενότητας.
Όπως και την πρώτη Κυριακή, ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε μήνυμα συμμετοχής και αλλαγής για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε στη Νέα Σμύρνη.

«Χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τυς ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί», δήλωσε.

Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με πολιτες που περίμεναν υπομονετικά για να ψηφίσουν. Μάλιστα χαιρέτησε με χειροφίλημα μία ηλικιωμένη ψηφοφόρο.

Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω. Αφού χαιρέτησε τους τους παρευρισκόμενους πέρασε το παραβάν.

«Εγώ είμαι απολύτως αισιόδοξη. Πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση το βράδυ θα είμαστε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ πιο δυνατοί και πιο χαμογελαστοί για την επόμενη μέρα και του ΣΥΡΙΖΑ και της ελληνικής κοινωνίας», δήλωσε.

Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο η Έφη Αχτσιόγλου αντάλλαξε ένθερμους εναγκαλισμούς με τη Θεανώ Φωτίου και τον Νάσο Ηλιόπουλο.

«Περήφανος για την παρακαταθήκη»

Στην Καισαριανή ψήφισε τον διάδοχό του ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποχώρησε από το εκλογικό κέντρο εν μέσω χειροκροτημάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει των αγώνων του στην κοινωνία, που όπως είπε είναι μπροστά για να έρθει σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά διακυβέρνησης.

«Αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που θα παραλάβει η νέα ηγεσία. Μια βαριά παρακαταθήκη, αλλά και ευτυχής γιατί η μαζική ανταπόκριση των μελών, το υψηλό ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας, για την επομενη μέρα, γιατί οι αληθινοί και οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί», δήλωσε.

Πρώτα ασφαλή αποτελεσματα αναμένονται περίπου 2 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Μία ώρα παράταση για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Αν και στις 20:00 ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν οι κάλπες, τελικά αυτές θα κλείσουν στις 21:00, καθώς δόθηκε παράταση στη ψηφοφορία.

Η συμμετοχή είναι μεγάλη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για επιτυχία και ποσοστά που θα φτάσουν τη συμμετοχή του α’ γύρου.

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης κατήγγειλε ότι οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη, τα οποία αποχωρούν χωρίς να ψηφίσουν.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι δεν υφίσταται ζήτημα σε τέτοια έκταση που να δικαιολογεί τέτοια αντίδραση.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα