ΣΥΡΙΖΑ: Ακραία πόλωση και προσωπικές επιθέσεις λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

ΣΥΡΙΖΑ: Ακραία πόλωση και προσωπικές επιθέσεις λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

Λίγες ώρες έμειναν για το άνοιγμα της κάλπης του ΣΥΡΙΖΑ που το βράδυ της Κυριακής θα έχει νέα ηγεσία μετά από 15 χρόνια.

Χρησιμοποιώντας τη μομφή της μεταπολιτικής στο προεκλογικό του σποτ ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν την Κυριακή για το μετά του τόπου, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου στο δικό της σποτ εξαπολύει βέλη στον αντίπαλό απευθύνοντας το ερωτημα για τα κριτήρια επιλογής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Είναι η εμπειρία στο στιβο της πολιτικής; Είναι το χαμόγελο; Είναι τα συνθήματα; Ενδεχομένως όλα αυτά έχουν σημασία. Αλλά εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Πάνω απ’ όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Πολιτική χωρίς επικοινωνία είναι αλαζονεία απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Λυπάμαι που θα απογοητεύσω κάποιους κακούς συμβούλους και φανατικούς υποστηριχτές της Έφης Αχτσιόγλου αλλά δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο της γενικευμένης σύρραξης, όπου δήθεν διατυπώνονται πολιτικές θέσεις, ενώ ουσιαστικά επιχειρείται δολοφονία χαρακτηρα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να κάνω beef», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά το λεκτικό του ατόπημα όπως χαρακτήρισε την αναφορά του στο ψευδοκράτος ως κρατίδιο της Τουρκίας ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι στην Έφη Αχτσιόγλου.

Συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου συνέστησαν προσοχή στον Στέφανο Κασσελάκη, χρεώνοντάς του επίθεση στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Τα βέλη για τα πολιτικά προγράμματα λίγες ώρες πριν από την κάλπη δίνουν και παίρνουν μεταξύ των δύο υποψήφιων προέδρων.

Η μάχη αναμένεται σκληρή σε κλίμα ακραίας πόλωσης, με τους δύο μονομάχους να ανεβάζουν τους τόνους αλλά να υπόσχονται ενότητα.

Την Κυριακή το βράδυ, η κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ θα αναδείξει τον νέο πρόεδρο του κόμματος με το ερωτήματα να πληθαίνουν για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ποια η διαδικασία

Μία ημέρα πριν τις κάλπες η μάχη των δύο υποψηφίων μαζί με τα επιτελεία τους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κορυφώνεται και πλέον επικρατεί διχασμός εντός του κόμματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα μέλη του κόμματος αγγίζουν τα 190.000, ενώ στον α’ γύρο ψήφισαν περίπου 150.000 μέλη.

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 08:00 έως τις 20:00 και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν σε 530 εκλογικά τμήματα.

Η συνδρομή είναι στα 2 ευρώ και εξαιρούνται άνεργοι και νέοι έως 30 ετών.

 Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα