Σπαρτιάτες: Αλληλοκατηγορίες για μαφία και κρατικά χρήματα

Σπαρτιάτες: Αλληλοκατηγορίες για μαφία και κρατικά χρήματα

Σε εμφύλιο πόλεμο εξελίσσεται η κόντρα του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Μιλώντας στο LIVE NEWS, είπε πως βουλευτές του δίνουν χρήματα σε κέντρα της Greek Mafia, ενώ κατήγγειλε επιθέσεις και απειλές για τη ζωή του.

Για οικονομικές συναλλαγές με την ελληνική μαφία κατηγόρησε τους βουλευτές του κόμματός του ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, μιλώντας στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Είπα ότι υπάρχει ελληνική μαφία, είναι η ομάδα που ποδηγετεί κάποιους άλλους και τους τα παίρνει».

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» μάλιστα δήλωσε ότι δέχεται για τις αποκαλύψεις που έχει κάνει απειλές ακόμα και για την ζωή του.

Ο Στίγκας «δείχνει» Κασιδιάρη πίσω από βουλευτές του

Ευθέως δείχνει πλέον ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, τον Ηλία Κασιδιάρη ως το πρόσωπο που κινεί τα νήματα στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα μέσα από τη φυλακή.

«Ρωτήστε τους υπόλοιπους έντεκα να σας πουν ποιοι πηγαίνουν συνέχεια στο Δομοκό. Προφανώς πήγαιναν να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες. Βουλευτές, βεβαίως βουλευτές. Βουλευτές και άνθρωποι που εργάζονται για τους βουλευτές».

«Για τα πλαίσια των νομικών. Ουδέποτε το αρνήθηκα (σ.σ ότι πηγαίνει στο Δομικό) βλέπετε τον Κασιδιάρη ως δικηγόρος του; Ασφαλώς», δήλωσε ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

Οι πρωτοφανείς καταγγελίες Στίγκα για κοινοβουλευτικό κόμμα, οι βουλευτές του οποίου παίρνουν γραμμή μέσα από τη φυλακή και από «Δον Κορλεόνε» κάνουν πολλούς ήδη να μιλούν για την ανάγκη εισαγγελικής παρέμβασης με τις ενδείξεις όλες να δείχνουν εγκληματική οργάνωση, όπως επισήμανε και ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

«Θα πρέπει κατ’ αρχήν να δώσει αρμοδίως εξηγήσεις . Ποιος ελέγχει την εγκληματική δραστηριότητα; Η εισαγγελία θέλω να ελπίζω ότι και ο ελληνικός λαός, γιατί αυτό είναι τι θα κάνει η κυβέρνηση γιατί η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει για να μην δρουν εντός του κοινοβουλίου τέτοιου είδους δραστηριότητα».

Ο Στίγκας προαναγγέλλει κι άλλες διάγραφες βουλευτών

Ο Βασίλης Στίγκας δηλώνει έτοιμος να διαγράψει εάν χρειαστεί και ολόκληρη την Κ.Ο.

«Είμαι ο πρόεδρος και θα είμαι ο πρόεδρος του κόμματος ότι και να κάνουν κάποιοι θεσμικοί ή εξωθεσμικοί κύκλοι που επιδιώκουν την ξεκάθαρα πλέον ανατροπή μου».

«Τις περισσότερες φορές αυτοί οι άνθρωποι είναι απλοί τυχοδιώκτες που πάνε κάπου εκμεταλλευόμενοι τη ψήφο για να παίρνουν επιχορηγήσεις δεν είναι ιδεολόγοι», δήλωσε η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη.

«Ο κανονισμός της Βουλής λέει πως μία κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτείται τουλάχιστον από 10 βουλευτές. Εάν έχει πέντε βουλευτές που εξελέγησαν και εξακολουθούν να συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική ομάδα που συμμετείχε στις εκλογές, τότε μπορεί να έχει κοινοβουλευτική ομάδα», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδώνης.

Επιμένει στην στήριξη Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας

Και ενώ ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» χρησιμοποιεί τον όρο «Δον Κορλεόνε» για να φωτογραφίσει τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, την ίδια στιγμή τον στηρίζει για το δήμο της Αθήνας.

«Ξόφλησα μια στήριξη. Με στήριξε και μπήκαν οι ‘’Σπαρτιάτες’’ στη Βουλή και επειδή ο Δήμος της Αθήνας είναι κατεστραμμένος, πιστεύω ότι θα είναι κάλος δήμαρχος».

Μετά το ΠΑΣΟΚ, νομοθετική παρέμβαση κατέθεσε και η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Μάκη Βορίδη να τονίζει ότι δεν πρόκειται η κυβέρνηση να επιτρέψει να ελέγχουν το Κοινοβούλιο εγκληματικές οργανώσεις.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα