Ναζιστικός χαιρετισμός Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο;

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου εκλεγμένου με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας για την ακυρωμένη συναυλία του Σαββάτου στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Οι κάτοικοι δεν ήθελαν να διεξαχθεί η συναυλία. Καληνύχτα σας. Να χαίρεστε τους Πακιστανούς και τους Μπαγκλαντεσιανούς.που τους κάνατε Ελληνες και σας ψηφίσανε», δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος αποχωρώντας πρόταξε το δεξί του χέρι.

Ο κ. Καμίνης αντιδρώντας επεσήμανε ότι «είναι απαράδεκτο εδώ μέσα να γίνεται ναζιστικός χαιρετισμός. Δε θέλω να δώσω μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που εκ των πραγμάτων έχει και είναι σε συμβολικό επίπεδο τεράστια».

Και ο Νικήτας Κακλαμάνης κατήγγειλε την κίνηση Μιχαλολιάκου, τονίζοντας ότι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν πρέπει να γίνονται πράγματα που προσβάλουν το δημοκρατικό πολίτευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή του επεισοδίου ήταν ένας έντονος διάλογος μεταξύ του κ. Μιχαλολιάκου και του δημοτικού συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρου Κωνστανίνου.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα