Χαμός στη Βουλή με Πολάκη - Γεωργιάδη: Κότα λειράτη. Είσαι πιστό σκυλί του Σόιμπλε

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πριν από το δημοψήφισμα ο κ. Πολάκης, αυτός ο Κρητίκαρος, είχε γράψει ένα tweet: «Τα "όχι" είναι για τους λεβέντες και τα "ναι" για τις κότες». Μετά από τέσσερις μέρες που έκανε το "όχι", "ναι" ο Τσίπρας και τον έκανε υπουργό, είπε ένα ωραίο "ναι" ο Πολάκης. Μια κότα λειράτη τέτοια» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

O κ. Πολάκης  του απάντησε: «Κοίτα με βαθιά στα μάτια. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σου που βρίζεις τον Καραμανλή, που βρίζεις τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ ως προδότες». Σε άλλο σημείο είπε: «Εμείς δεν γλύψαμε εκεί που φτύναμε όπως έκανες εσύ για να γίνεις υπουργός και να γίνεις μνημονιακότερος των μνημονιακών και πιστό σκυλί του Σόιμπλε». Όμως τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο όταν ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη και την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου ότι έστελναν ραβασάκια για προσλήψεις.

«Εσύ κοιμάσαι το βράδυ, όταν πετσόκοψες τη δαπάνη για την δημόσια υγεία και περίθαλψη χωρίς να ακουμπήσεις μία τρίχα από όλο το σύστημα που κινούσε την διαφθορά στο θέμα της υγείας; Τολμάς και κουνάς το δάχτυλο; Είσαι μέγας ψεύτης», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Γαλλικά ξέρεις; Αν ξέρεις γαλλικά, διάβασε τη δήλωσή Μοσκοβισί που λέει ότι δεν παραβαίνει καμία συμφωνία η Ελλάδα», πρόσθεσε.

«Εσύ και η παρέα σου είστε με την κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε; Τι θα ψηφίσετε; Τοποθετηθείτε, με ποιόν είστε;», είπε ακόμα.

Παίρνοντας τον λόγο ξανά ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε τον κ. Πολάκη «γαϊδούρι» λέγοντας ότι τον προκαλεί να φέρει τα ραβασάκια στην Βουλή. «Ρε γαϊδούρι δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου! Θα σου κάνω μήνυση!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα